Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović danas se zvanično razveo od dugogodišnje supruge, Meline. 

Pevač je nakon ročišta, iz suda izašao vidno slomljen, a po njegovom izrazu lica moglo se videti da je okončanje braka sa modnom kreatorkom emotivno doživeo. 

On je pred okupljenim medijima otkrio kako se oseća, ali i da mu podrška sina puno znači. 

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dve strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu. Zvanično sam razveden. Osećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači - priznao je pevač, a onda opleo po bivšoj supruzi: 

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

- Ne verujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je - rekao je Džinović. 

Podsetimo, Haris i Melina dve decenije su uživali u ljubavi, a iz braka imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. Pevač je u svom prvom obraćanju nakon vesti da se razvodi otkrio da ne zna zbog čega ga je Melina napustila, a više puta je kreatorku potkačio izjavom o navodnoj prevari. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading