Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović morao je u policiju nakon haosa i upada njegove supruge u zajedničku vilu na Senjaku, u kojoj on sada živi sa sinom i ćerkom.

Kan je dovezao oca do stanice, gde se Džinović zadržao satima.

Kako pišu domaći mediji, Melina je takođe bila ispred, ali nije ušla u policijsku stanicu, a pored sina, sa kojim, kako je rekao i sam Haris, ne priča, prošla je svojim automobilom i nije mu se ni javila, piše Blic.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Haris se i sam oglasio za medije i otkrio šta se desilo.

Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! - kazao je Haris.

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog - dodao je Džinović za pomenuti portal..

Podsetimo, Haris je sinoć pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon upada. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, pisao je pomenuti portal.

Podsetimo, Melina i Haris razvode se nakon 24 godine braka, a par iz zajednice ima sina Kana i ćerku Đinu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading