Toni i Dragana
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Poznato je da je Dragana Mirković jedna od najbogatijih javnih ličnosti sa ovih prostora, stoga i ne čudi što borba oko imovine, nakon razvoda od Tonija Bijelića, tek predstoji.

Prema proceni sajta "Net Worth Celebrities", njeno bogatstvo iznosi oko 100 miliona dolar, a televizija, firmu za prodaju luksuznih automobila, samo su neki od izvora prihoda.

- Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, ali će to biti još i najlakše podeliti. Problem se nazire kada je reč o firmama, naročito što je firma za prodaju luksuznih automobila jedna od najprofitabilnijih. Iako se činilo da je Toni na čelu tog carstva, Dragana je bia ta koja je gurala čitav proces i vukla važne konce. Mnogi misle da će njih dvoje ostati partneri u toj firmi, ali zaposleni gaje sumnju kako će to da funkcioniše - kaže izvor koji je upućen u poslove bivših supružnika i dodaje:

Instagram

Foto: Printscreen/instagram

 

Toni će televiziju ostaviti Dragani, jer se ona u to razume i sve vreme se i bavila tim delom njihovih poslova. Njega svakako ne zanimaju poslovi u Srbiji, kao i nekretnine. Dvorac će sigurno biti prepisan na njihovu decu, ali da Dragana doživotno može da boravi u njemu. Slično će biti i sa ostalim nekretninama, zvanično će se voditi na Marka i Manuelu. Međutim, firma luksuznih automobila može biti kamen spoticanja jer nje neće hteti niko da se odrekne. Uostalom to je najveći izvor prihoda ove porodice.

Dragana je svesna da će biti dosta novca potrebno za održavanje kuće, ali i školovanje dece, a to nisu mali iznosi, naročito kada je dvorac u pitanju.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

- Samo kada se probudite u dvorcu u kojem trenutno Dragana živi vi ste već izbili stotine hiljada evra, objašnjava izvor i dodaje:

- To je ogromno imanje i zdanje, za koje je potrebna posluga, baštovani i radnici koji će ga održavati. To je stalno zaposleno osoblje i bez njih ne može da funkcioniše toliki posed. Sa druge strane, Dragana je dosta novca uložila u koncerte i turneje, a kada puno uložite tu nema velike zarade. Njoj novac nikada nije bio bitan, ali način života na koji je navikla decenijama unazad ipak je promenio njen stil života. Ona se ne brine oko novca jer zna da će naći način da zaradi, ali je svesna da se zahvaljujući njoj pročulo za firmu sa automobilima jer je dosta njenih kolega upravo kupovalo kola od njih. Zato se neće svog udela odreći tako lako. Zakonski, to je firma koju su stekli zajedno i podložna je podeli - ističe izvor za Blic.

Toniju i Dragani tek predstoji borba za imovinu, budući da do razvoda još uvek nije došlo, a više o tome kakvu odluku su deca donela, pročitajte u odvojenom tekstu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading