Zorica i Darko
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pobednica jedne od prethodnih sezona muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" i bivša učesnica Zadruge, Zorica Erić, nikada nije krila da je imala poroke koje je uspešno pobedila, a sada je iskreno progovorila o toj temi. 

Da, punih pet godina kako sam se izborila sa porocima. Iskrena da budem, volela bih da nikad nisam uradila ništa od tih gluposti. Volela bih, sa ove tačke gledišta, da nikad nisam javno istupila i pričala o tome. Nažalost, ništa iz te priče nije shvaćeno na pravi način, kao pouka ili poruka. Uglavnom je izazivalo neprijatne komentare, osude i tako dalje - jasna je ona.

IZGLEDA DA SE NIKO NIJE DROGIRAO OSIM DARKA LAZIĆA I MENE! Pevačica šokirala izjavom, iskreno priznanje o porocima uzdrmalo javnost!

Printscreen

 

U poslednje vreme često u šali kažem: "U ovoj Srbiji se izgleda niko nije drogirao osim mene i Darka Lazića ponekad". Darko je još i dobro prošao, valjda jer je veoma popularan pa mu se tih par puta prašta - zaključila je za "Grand".

darko lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

Zorica je ranije otvoreno pričala o konzumiranju kokaina. Isticala je da je mešala drogu sa alkoholom, te da joj je posle "skidanja" život mnogo lepši.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading