Bojana Janković
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva u svom stanu pre pet dana. 

Ova vest šokirala je celokupnu javnost, a posebno rastužila ljude koji su voditeljku poznavali. 

Porodica, prijatelji i poznanici opraštaju se od Bojane, a potresne čitulje rasplakale su ljude širom Srbije. 

Na društvenoj mreži Instagram od nje se oprostila i novinarka i influenserka Nela Bunčić Vukomanović. Njih dve dobro su se poznavale, provodile su dosta vremena zajedno, a osim televizije, spajala ih je još jedna ljubav - maraton.

 

 

- Život je jednog dana odlučio da nas spoji, ja sam bila mlada, neiskusna i željna svega, a ti ispunjena srećna žena koja je davala vetar u leđa. Sa tobom je u moj život ušetala još jedna ti, Ivana, i meni i mojoj kumi dokazale ste da su godine samo broj, da pravi prijatelji uvek nađu put.

 

 

- Ptico trkačice, trči svoju poslednju trku i navijaj za nas odozgo, tvoju nerođenu porodicu, a mi ćemo dati sve od sebe da tvojoj deci budemo makar mali podsetnik na to kakva je njihova majka. Okupićemo se ponovo jednog dana nas četiri zajedno, a mi ćemo do tada držati uspomenu na tebe živom, zauvek naša Boko - napisala je Nela uz brojne uspomene koje je objavila na Instagramu.

Podsetimo, poslednji ispraćaj voditeljke biće sutra na Novom groblju, sa početkom u 14 h, a čitulje i poslednji pozdravi preplavili su novine u Srbiji.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading