Ksenija Mijatović
Foto: Alo/Printscreen

Nekada poznata pevačica Ksenija Mijatović već dugi niz godina nije deo estradnog neba, a svojevremeno je govorila i o tome kako je u 38. godini upisala fakultet, kao i o neizlečivoj bolesti sa kojom godinama živi.

Ksenija je navela da joj nije bilo lako da donese odluku da napusti estradu.

ZA BOLEST KOJU IMAM LEKA NEMA Pevačica se povugla sa javne scene i promenila profesiju, a i dalje se bori sa ovim problemom!

Printscreen

 

- U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim, i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali počela sam ceo život ispočetka - rekla je ona svojevremeno u emisiji "Kec na jedanaest", a zatim progovorila o svom obrazovanju.

- U 38. godini sam upisala psihologiju sa klincima od 19, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju - ispričala je Ksenija u pomenutoj emisiji.

Ksenija Mijatović

Printscreen

 

Pevačica se susrela sa neizlečivom bolešću zbog čega je odlučila da kroz svoje iskustvo pomaže drugima, pa se danas bavi lajf koučingom.

–  Danas sam licencirani trener programa „Izlečite svoj život“, po principima filozofije Lujze Hej i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo – rekla je Ksenija jednom prilikom i otkrila da ima depigmentaciju, odnosno neizlečivu bolest kože.

Ksenija Mijatović

Printscreen

 

– Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - rekla je u emisiji "150 minuta".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading