Vesna i Đole
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Vesna Đole Đogani jedni su od retkih javnih ličnosti koji su godinama, uprkos popularnosti i pritisku javnosti, uspeli da održe i sačuvaju svoj brak, a njihovi susedi sada su otkrili istinu o njima.

- Ne poznajem ih lično, ali ono što vidim jeste da su veoma vredni i radni. Đole je stalno sa nekim papirima trči tamo-ovamo, telefonom zakazuje te njihove koncerte ili tezge, dok ona brine o deci i vodi računa kada imaju koji nastup. Stalno putuju, ja njih uglavnom viđam sa koferima. Naročito petkom u odlasku i nedeljom u povratku. Sedim ovde na klupici uzaludan, pa sve vidim - rekao je jedan penzioner.

Vesna i Đole

Printscreen/AmiGShow

 

- Poznajem ih, deca su im izuzetno vaspitana. Mislim da je za to zaslužna Vesna, ona se baš bavi decom. Đole mi više deluje malo uštogljeno i kao neko ko je zadužen da finansijski obezbedi porodicu. On o sebi ima visoko mišljenje. Ne može mu se sporiti da je u to vreme plesa osvajao nagrade i da je od te braće Đogani najuspešniji, ali baš da je u rangu Čole, za to nek izvini. Ne može mu ni prići - rekla je njihova komšinica Marija.

U obližnjem kafiću kažu da porodica svraća ali ne tako često.

- Ne mogu da kažem da Đole nije galantan, ume da ostavi bakšiš. On raspolaže novcem, makar u situacijama koje smo ovde sretali. Malo je nervozan tip, prosto imate takve likove. Dok je Vesna opuštena, ona voli i snima klipove u kraju. Klinci je vole. On deluje kao da mu je svega preko glave.

Dve gospođe koje smo sreli po izlasku iz obližnje parfimerije kažu da se dive Vesni što je otvoreno rekla šta zna o Melini i Harisu.

ĐOLETU JE SVEGA PREKO GLAVE, KINJI VESNU ZA SVE Komšije Đoganija obelodanile šok detalje, nju obožavaju, a evo kakav je on zapravo!

Foto: ATA Images

 

- Niko drugi nije imao hrabrosti da kaže i ja verujem da bi ona rekla Harisu, da je Đole nije sputao. Ona je otvorena i ne kalkuliše, dok on deluje kao da bi da se ne zamera nikome. Baš mi je drago što je raskrinkala Melinu. Verujem da joj je tu izjavu Đole nabio na nos, da nije trebalo jer često ga čujemo kako je nešto kinji. Možda on misli da su to saveti, ali nije ona mala da joj trebaju. Ona je otvorenog srca, a za njega mislim da kalkuliše, kaže Dana.

Komšije se sećaju perioda kada je Luna Đogani bila u rijalitiju i počela vezu sa Slobom Radanovićem koji je bio oženjen Kijom Kockar.

- Sve to je uticalo na čitavu tu familiju. Lunino blamiranje, nervni slomovi, ponašanje...Mislim da je Đoleta bilo sramota svega što se dešavalo, na pitanja o njoj je odmahivao rukom. Gledao je da se što više ograde od toga, a mnogi su ih poredili. Gagija nismo viđali u kraju, ali sestre mu dolaze. Mislim da su svi u super odnosima, ali da Đole želi svoju porodicu da udalji od rijaliti priče, kaže jedan od komšija koji bolje poznaje porodicu Đogani.

U obližnjem salonu lepote sreli smo devojke koje često budu u terminu kada i Vesna.

Luna Đogani

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ima dosta pratilaca na Instagramu, pratimo je i mi. Zanimljivo nam je da je slušamo u salonu, nekad i zapeva. Mislim da joj nije trebalo da otkrije za Melinu jer, uostalom i ona je sada sa čovekom koji je bio oženjen u trenutku kada su počeli da se zabavljaju. Bezveze su ti dvostruki aršini, nemamo svi amneziju ali ovako je stvarno kul. Dobro izgleda bez šminke i telo ima za medalju, kaže jedna dok druga dodaje:

- I Đole dobro izgleda za svoje godine, to ne može da se spori. Mislim da je on mozak operacije i neko ko ugovara gostovanja, ima osećaj za biznis.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading