Nikolina Pišek
screenshot
Nikolina Pišek

screenshot

Foto: screenshot

Nikolina Pišek nedavno je bila akter veoma mučnog događaja, kada su nju i njenu prorodicu napali vlasnici pansiona u Hrvatskoj gde su letovali.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Aug 6, 2020 at 7:47am PDT

Nikolinu je žena vlasnika smetaja u kojem su boravili, nazvala "četničkom k*rvom", a uvrede na njen račun od tada ne prestaju.

- Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan-danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već akutnom situacijom, činili isto – sejali mrzilačke komentare. Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sejači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo menjati da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu - napisala je Nikolina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Aug 12, 2020 at 2:08am PDT

Komentari (2)

pionir

12.08.2020 21:14

Pravda za Pisekovu. Podrska. Ako imas problema, bolje ih zaobidji i idi na one destinacije gdeces seodmoriti, recimo u Zanzibar, Maltu, Tunis,. Maldive

Sonja

13.08.2020 16:13

Žena koja odoleva tolikoj mržnji pripadnika sopstvenog naroda, samo zato što je udata za Srbina i ima stabilan brak i život bez skandala, zaslužuje puno poštovanje!