Tijana Ajfon
Alo.rs
Jasmina Ana promocija Tijana Ajfon

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Književnica i novinarka Jasmina Ana juče je u elitnom beogradskom hotelu „Heritage“ promovisala svoj 14. po redu roman, pod nazivom „Elitna prostitutka“, u izdanju „Alo medija sistema“.

Dolazak starlete Tijane Ajfon, koja je pre samo nekoliko dana puštena iz zatvora u Bijeljini, u kojem je provela mesec dana, a zbog sumnje da se bavi prostitucijom, izazvao je veliko interesovanje medija.

Budući da se Jasminin novi roman upravo bavi tematikom najstarijeg zanata, Tijana nam je otkrila da je dolaskom na promociju želela da demantuje glasine da se bavi prostitucijom.

Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Vladimir Marković

- Nedavno sam otvorila salon lepote od kog zarađujem, tako da je svima jasno da sam preduzetnik, a ne elitna prostitutka - rekla je Tijana za „Alo!“ i dodala:

- Jasminu Anu izuzetno poštujem. Drago mi je što je kroz knjigu „Elitna prostitutka“ ukazala na to da se najstarijim zanatom bave one za koje se najmanje sumnja. Stara garda pevačica bavi se prostitucijom i to je javna tajna u Beogradu - tvrdi Tijana Ajfon i dodaje:

- Poznajem devojke i žene koje se bave najstarijim zanatom, ali ih nikada neću imenovati. Ne osuđujem ih. Mislim da su devojke koje se prodaju za novac poštenije nego sponzoruše koje, na primer, muž izdržava - zaključuje Tijana Ajfon.

Na pitanje da li je ikada dobila nepristojnu ponudu, kao i kako je na nju reagovala, kaže:

- Svakodnevno mi stižu nepristojne ponude. Jednom mi je ponuđeno 10.000 evra za noć, ali to sam odbila. Svako, od svetice do bludnice, ima svoju cenu, a moja je visoka - zaključuje ona.

Glumica Zlata Numanagić, koja retko posećuje gradske događaje, svojim dolaskom uveličala je ovu promociju.

- U mojoj branši nikada nisam čula da se neko bavio ili bavi prostitucijom. U životu nikada nisam dobijala nepristojne ponude, niti sam čula za žene koje se bave prostitucijom - rekla je glumica Zlata Numanagić za „Alo!“:

- Uvek su ljubomorne glumice govorile za svoje uspešnije koleginice da su možda dobile ulogu preko kreveta, ali to su govorile upravo one koje nisu igrale nigde i nisu dobijale uloge - kaže Zlata.

Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Jasmina Ana, književnica, pravnica i dugogodišnja novinarka, kaže da je svojim novim romanom želela da skrene pažnju na pojavu u društvu, bez želje da ikome sudi.

- Ispričala sam priču koja je istinita, ali ima snažnu poruku na kraju. Volela bih da svako izvuče pouku za sebe. Nikoga nikada nisam osuđivala, pa tako ni glavnu junakinju svog romana - rekla je za „Alo!“ Jasmina Ana.

Na promociji njene knjige u šampanjcu i vrhunskoj hrani uživali su mnogi pripadnici srpskog džet-seta, koji su spisateljici poželeli vrtoglavi uspeh i visoki tiraž. Na terasi luksuznog hotela okupio se veliki broj javnih ličnosti, među kojima: Vanja Bulić, Nada Macura, Ruška Jakić, Simonida Milojković, Zorana Pavić, Tea Tairović, Jovana Jeremić, Milica Dabović i mnogi drugi... 

Pročitajte još: