Aleksandar Sofronijević
Youtube/Printscrn
Aleksandar Sofronijević

Youtube/Printscrn

Foto: Youtube/Printscrn

Aleksandra Kovač napisala je pesmu "Jabuke" koju je Aleksandar Sofornijević predpremijerno prikazao predstavnicima medija u jednom restoranu. Pesma je ujedno i uvertira u album, koji se uveliko priprema, ali je i simbol desetogodisnjice rada na javnoj sceni.

Njegov orkestar je neizostavna pratnja na koncertima najpoznatijih zvezda iz Srbije, kao što su Lepa Brena, Saša Matić, Aca Lukas, Marija Šerifović, Aco Pejović, Lepa Lukić i drugi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

...jabukeee...samo sto nisu..mi smo mnogo nestrpljivi da podelimo nasu prvu pesmu sa naseg albuma...evooo brzo ce?????

A post shared by Aleksandar Sofronijevic (@sofronacc) on Aug 20, 2020 at 1:46pm PDT

- Nije lepo da im otkrivam imena, ali važno je da se to pamti i da nam je bilo lepo - rekao je Sofronijević na konstataciju da je bio u vezi sa mnogim pevačicama.

On je zatim prokomentarisao šuškanja da je jedna od njih bila zvezda "Granda" Mira Aleksić, koja je sada udata.

- Milici Todorović. Ona je prelepa devojka, savršena žena, još je iz mog kraja, pravi je prijatelj i, eto, samo bih za nju svirao harmoniku na nekom lepom mestu - rekao je Aca, koji je potom odgovorio i na pitanje koga će od poznatih ševača zvati da mu peva na svadbi.

- Nadam se da će i to slavlje uskoro da se desi. Nažalost, raskinuo sam s devojkom, život nas je razdvojio. Ali ja sam svima svirao na raznim slavljima, tako da i ja od svih njih očekujem - rekao je harmonikaš.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Brojimo sitno! ?? "UNO BESO" u 18h na mom oficinalnom yt kanalu! ??? #milicatodorovic #unobeso

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Sep 27, 2020 at 8:01am PDT

Ko je bio najteži sa saradnju?

Svirao si i na njegovoj sahrani.

- Da, i to je najteža svirka u mom životu. Kroz ta tri minuta su mi prošli svi naši zajednički trenuci i zore koje smo dočekali. Ruke su mi drhtale od tuge. Jeste bilo hladno i kiša, ali hladnoću uopšte nisam osećao. Poštovao sam ga kao oca i večno ću mu biti zahvalan na svemu.

Muzički obrazovan Radi drugi master iz muzikologije

Upisao si master studije. Stižeš li sve? - To je moj drugi master iz oblasti muzikologije. Imam vremena da se obrazujem jer želim da steknem pravo znanje. Muzika je moj život, a stečeno znanje je samo plus u mojoj karijeri.