Aleksandra Prijović
Dejan Briza/Alo!

 

Aleksandra Prijović

Dejan Briza/Alo!

Dejan Briza/Alo!

Glumac Branislav - Bane Tomašević u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca" sreću u ljubavnom životu našao je kraj mlade folk pevačice Aleksandre Prijović, koja će ga promeniti.

Ulogom osobe iz kriminalnog miljea Branislav - Bane Tomašević je već u drugoj sezoni serije “Ubice mog oca” privukao pažnju javnosti, a u novim epizodama koji su počele pre nekoliko dana da se prikazuju dodatno je zaintrigirao publiku jer mu devojku tumači pevačica Aleksandra Prijović.

Prijović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Publika će u novim epizodama videti pozitivnije strane njegovog karaktera. Videće Mišinu emotivniju stranu u odnosu sa njegovom devojkom koju mu igra Aleksandra Prijović. Vrlo interesantan odnos i publici se dopada to što se Aleksandra pojavljuje u ulozi glumice - kaže za “Blic” Branislav Tomašević.

S obzirom na to da Aleksandra nije glumica, pitali smo Branislava da li joj je pomagao da scene sa njim savlada lakše:

- Mi smo kao za sva snimanja imali probe. Ali Aleksandra je veliki profesionalac i ona se izuzetno snašla u svemu tome i odlično odigrala sve scene. A kada su momenti gde treba da se peva, tu je prosto dominantna i tu niko ne može da joj parira. Ona je genijalan pevač, supertalentovana devojka. Tako da je u segmentu šou-biznisa pokazala da se izuzetno snalazi i vlada u tome.

Prijović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

U seriji ćemo imati prilike da vidimo i neke malo provokativnije scene između Aleksandre i Baneta, ali glumac, naglašava da je sve umereno i sa dozom pristojnog.

- Bio je dogovor sa produkcijom da se izbegnu sve scene koje mogu nekog da dovedu u neprijatnu situaciju. Nema tu ništa posebno što bi moglo da nekog ugrozi. Sve je svedeno i pristojno. Nema momenata koji mogu nekom da smetaju - kaže Bane.

Prijović

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

On je dodao da sa zadovoljstvom tumači ulogu Miše Zvornika koja je od samog starta privukla pažnju gledalaca.