ALO! SAZNAJE! Bivši supružnici na sudu zbog neisplaćenih alimentacija: Ana tužila Darka za 900.000 dinara!

"Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice."

Darko Lazić, Ana Sević
Foto: Alo!

Iako se u javnosti čini da su bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić u odličnim odnosima, to ipak nije tako! 

Kako „Alo!“ ekskluzivno otkriva, Sevićeva je nedavno podnela tužbu protiv bivšeg supruga za neplaćanje alimentacije, budući da Lazić od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze. 

Kako su Ana i Darko razvedeni duže od dve godine, dug je narastao na 900.000 dinara, saznaje „Alo!“.

- Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem - rekao je izvor „Alo!“. Sevićeva je tužbu podnela u najstrožoj tajnosti i advokate zamolila za diskreciju, budući da su i ona i Darko javne ličnosti.

Ana Sević
Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra - kaže izvor za „Alo!“ i objašnjava zbog čega je Sevićeva tek sada tužila bivšeg supruga. 

- Ana nije želela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao problema sa narkoticima, sa zakonom, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri - ispričao je izvor „Alo!“.

Ana Sević
Foto: Alo.rs

- Darko samo od jednog nastupa može da zaradi iznos koji duguje Ani. Međutim, njemu kao da nije bitno da li njegova ćerkica ima šta da jede, obuče... Stalno ju je lagao da će joj uplatiti danas-sutra, a ona mu je verovala. Tek je nedavno shvatila da od te priče nema ništa - ispričao je izvor „Alo!“, a mi smo pozvali Sevićevu za komentar.

- Zaista ništa ne bih komentarisala. O svom privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete - kratko je rekla Ana Sević za „Alo!“. 

Duguje za alimentaciju, a vozi „porše“!

Darko Lazić, koji za ćerkino izdržavanje bivšoj supruzi duguje 900.000 dinara, redovno se na društvenim mrežama hvali luksuznim životom. On i njegova verenica Marina nose isključivo garderobu poznatih svetskih robnih marki, kao i obuću, torbe, a nedavno se pohvalio i novim „poršeom“.

Povezane vesti

 • Korisnik: Tea
  27/05/2020 - 16:13
  Za operaciju zeluca je imao 550.000,00, a za alimentaciju svome detetu nema. Bednik
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi