Anabela i Gagi Đogani
YouTube/printscreen
Anabela i Gagi Đogani

YouTube/printscreen

Anabela i Gagi Đogani, Foto: YouTube/printscreen

Svojim primerom potrudile su se da utiču na druge žene da ne dozvole sebi isto!

Ove tri dame pretprpele su strašno zlostavljanje u brakovima, a na njihovim tužnim primerima dame bi trebalo da shvate su batine ono što je nedopustivo, kao i da nasilju moraju da stanu na put. 

Anabela: Tukao me je kao vola u kupusu
Anabela Atijas odavno je priznala da je bila žrtva nasilja za vreme braka s Gagijem Đoganijem, a u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" prisetila se detalja svega što je proživela.

- Imam bebu od 15 dana, on mene tuče. Tukao me je do te mere da sam morala da idem na magnetne rezonance da vidim da li mi je polomljena lobanja. Tukao me je 17 godina ko vola u kupusu. Modrice sam krila maskama koje sam nabavljala iz pozorišta. Bacao me u živu ogradu, na žicu, nasred auto-puta u Makedoniji i očekivao da takva idem da pevam - rekla je između ostalog pevačica.

- Za neke stvari sam bio svedok. Gagi je rekao da je prva Anabela iznela stvari iz njihovog braka, samo ću ga podsetiti da je Gagi prvi na 'Farmi' pričao Mini Kostić kako je varao Anabelu. Tako da je on počeo tu priču... Ja sam žrtva Gagijeve porodice već tri godine. Uvučen sam u celu priču još pre tri godine - ispričao je u Zadruzi 3 Mirko Gavrić.

 - Što se tiče te situacije kad smo krenuli za Makedoniju, oni su već pokrenuli razvod, svako je došao svojim kolima. Gagi je bio ljut, Anabela je sedela iza, on je vozio. On je jako brzo vozio, a ja imam fobije od brze vožnje jer sam imao udes sa Anabelom... Zamolio sam ga da uspori, a on tako inače vozi, brzo. On je rekao da se ne sekiram ništa, a Anabela mu je rekla da uspori, a on je nju vređao. Psovao je, ja ne mogu da citiram, to je bilo davno - govorio je Mirko.

- Ja znam šta je bila inicijalna kapisla. Ja sam bila pozvana od strane njegovog brata Đoleta da porazgovaramo, mi smo pričali o Gagiju, njemu se to nije dopalo. Vređao me je zbog tog susreta, a ja sam mu rekla da Đole ispada bolji čovek od tebe, njega je to isprovociralo - nadovezala se Anabela.

- Htela sam da mi njegov brat pomogne oko Gagijevo problema. Onda me je Baki zvao da smirim neku njegovu devojku. Mi smo pričale o Đoletu i Gagiju, rekla sam joj da njegov brat neće da mu pomogne, pohvalila sam taj razgovor. To je Gagi saznao od te Bakijeve devojke. To je bilo pre razvoda. Onda je Gagi meni u toj vožnji počeo da psuje. Njega je zabolelo što sam ja u razgovoru sa tom devojkom pohvalila brata Đoleta - rekla je Atijasova.

- Tražio sam da mi kaže da se čula sa tom devojkom Bakijevom, ja sam je pozvao a ona je potvrdila da se čula sa tobom. Anabela je mene lagala, i ja sam se zbog toga iznerivao - rekao je Gagi.

"Polivao ju je vodom da bi je osvestio i ponovo mogao da je tuče... Vilica joj je bila razvaljena"

- On je počeo da vređa, onda je stao, ja sam zatvorila sva vrata, Gagi je počeo da lupa na prozore, Anabela je otključala vrata, on je skočio na nju i počeo da je pseniči u glavu. Ja sam skočio na njega, pokušao da ga skinem. Mene je čak par puta laktom udario, nisam uspeo da ga savladam, hteo sam da ih razdvojim - šokirao je Mirko.

- Nemoj da se smeješ i da dobacuješ, nije ništa smešno - rekla je Luna Gagiju.

- Video sam kako Anabela leti na žicu pored auto-puta, ona je sva krvava bila. Razvaljena usta su joj bila, dobila je podlive, u levoj dojci joj se pomerio implant... Nisam znao kako da reagujem. Kad smo ušli u auto on je počeo da divlja i rekao: 'Sada idete da pevate ovakvi'. Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, modra, krvava, plače...

BONUS VIDEO: 

 - Ja sam mu rekao da treba da pređemo granicu, on je okrenuo auto i vratio nas kući, nju je bilo sramota da dođe kod moje majke. Ona nije imala gde da ode. Kako je vreme prolazilo, izgledalo je sve jezivije. Ona me je zagrlila i rekla: "Ja moram da se okupam, ja sam se upiškila". Kad ju je bacio to se desilo - nastavio je Gavrić.

Sandra Obradović: Udarao me je dok držim dete u naručju

Manekenka Sandra Obradović je završila na trežnjenju u policiji posle sukoba s bivšim partnerom Vladimirom Babićem, s kojim ima sina. Sandra je optužila oca svog deteta da ju je dve godine tukao, čak i dok je bila trudna, a fotografije modrica i prijave za nasilje dostavila je medijima.

- Nasilje je počelo dok sam bila u drugom stanju. Više puta sam završavala u "Narodnom frontu" i mogla sam prevremeno da se porodim jer mi je trudnoća bila rizična zbog batina. S vremenom je postajalo sve gore, dešavalo se da me udara dok dete držim u naručju - rekla je Sandra, koja je nakon toga došla ispred Vladimirovog stana na Zvezdari kako bi uzela svoje dete, ali to je prošlo bezuspešno, jer navodno otac ima privremeno starateljstvo nad dečakom, iako Sandra tvrdi suprotno.

Sindi: Tukao me je i u trudnoći

Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja pevačica grupe “Models”, poslednjih godina borila se za starateljstvom nad ćerkom, koje je sud dodelio njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću. Pavlović se prethodno našao na sudu zbog optužbi da je 2012. godine davio Stamenkovićevu, koja je zadobila i povrede glave od udaranja u zid.

- Bivši muž me je tukao i davio u trudnoći. Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu? Kada se dete rodilo, udario mi je šamar posle kog sam pala sa sve bebom u naručju… Kada sam odlučila da se razvedem, jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio i posle razvoda da me tuče. Otišla sam u Institut za sudsku medicinu, slikala modrice i podlive, prijavila ga policiji - rekla je svojevremeno Ivana, koja danas ćerku viđa dva dana u radnoj nedelji i svaki drugi vikend, prenose mediji.

Pročitajte još