Anastasija Ražnatović
E-stock

Anastasija Ražnatović često objavljuje privatne snimke i slike u kućnom izdanju, bez šminke i ekstravagantnog stajlinga.

Njena najnovija objava ne bi bila ništa neuobičajeno od mlade pevačice da slika koju je objavila nije zumirana, pa se svaki detalje može primetiti.

Pevačica je bez trunke šminke, a njena ovakva pojava ostavlja bez teksta!

Anastasija Ražnatović

Printscreen/Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram

Mnogi su se zapitali da li je moguće da neko ima ovoliko čisto lice!

Može se pretpostaviti da Ražnatovićeva koristi kvalitetne preparate i podvrgava se efikasnim kozmetičkim tretmanima kako bi imala negovanu kožu, ali nešto se svakako može pripisati i genetici.

Danas je retkost da jedna devojka izgleda maltene isto sa šminkom i bez nje, a sa ovakvim izgledom, Anastasija slobodno s ponosom može da napusti kuću bez brige kako će da izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (4)

Nada

09.12.2020 16:42

Prirodno lepa ali ima silikone u ustima !

Mimi

09.12.2020 16:44

Gluposti,pa devojka od dvadeset i kusur treba da izgleda dobro bez šminke,jer je to mladost,a pitanje kako će izgledati u 40,50...

novembar

10.12.2020 02:53

Lepe oci ima Anastasija

Ta ja

10.12.2020 16:32

U dvadeset i kojoj normalno da ima "čisto" lice. Ali nije normalno da ima silikonske usne. Kad uporedim nju i Magi, Sonju Savić, Anicu Dobru, vidim ispraznu devojku. Drugo nije ni za očekivati. Ali vi nećete objaviti ovo jer iz nekog razloga prolaze samo komentari koji je hvale.