Pevačice
Alo.rs
Pevačice

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Jabuka razdora je, kako smo saznali, odluka Čekićeve da se pomiri sa emotivnim partnerom Markom, koji ju je, prema pisanju medija, zlostavljao. 

Kako se tokom intenzivnog i dugogodišnjeg druženja sa Slađom i Anom često žalila na svađe sa Markom, odluku da mu oprosti fizičko i psihičko maltretiranje njih dve nisu podržale. Zbog toga je, kako smo saznali, odlučila da obe izbaci iz svog života.

Andreana Čekić

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

- Andreana se tokom američke turneje posvađala sa Markom na krv i nož. Maltretirao ju je pred muzičarima, fanovima, na nastupima... Vređao ju je i stalno su se svađali - ispričao je za "Alo!" izvor blizak pevačicama koje su donedavno bile u ljubavi.

Kako nam je rekao, budući da je ona sa njima delila sve, pa i najintimnije detalje u vezi sa turbulentnim odnosom sa Markom, Slađa i Ana su bile izričite protivnice njihovog pomirenja.

Slađa Alegro

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Rekle su joj da joj on ne treba u životu i da zaslužuje nekog ko će je voleti i poštovati, ali čim se Čekićeva vratila iz Amerike, pomirila se sa Markom, a drugaricama je dala šut-kartu - ispričao je izvor "Alo!" i dodao:

- Njih tri su imale zajedničku grupu na Vajberu putem koje su svakodnevno komunicirale, a odluku da ih više ne želi u svom životu im je saopštila upravo u toj grupi. One su joj odgovorile da joj žele sve najbolje u životu i da ih ni slučajno ne zove kad je Marko opet bude zlostavljao - ispričao je izvor "Alo!".

Ovu priču je Čekićeva donekle potvrdila, ne želeći da iznosi detalje odnosa sa Markom.

Ana Sević

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Jesam kukala i žalila se, one su znale sve o meni, ali pošto nisu podržale moju odluku da se pomirim sa Markom, shvatila sam da nisu moje prijateljice i da mi ne trebaju - rekla je Andreana.

Njena bivša kuma i prijateljica Ana Sević nije bila voljna da govori o toj temi i uopšte o Andreani, baš kao i Slađa Alegro, čiji je odgovor bio vrlo štur.

- Na odmoru sam sa porodicom i nisam upućena u Andreanino gostovanje po emisijama i ono što je tamo govorila. Nemam nikakav komentar na tu temu - rekla je kratko Slađa za "Alo!". 

Pročitajte i: