Anđelina
Foto:Instagram printscreen/angel
Anđelina

Foto:Instagram printscreen/angel

Foto: Foto:Instagram printscreen/angellina_official

Pevačica Anđela Vujović, poznatija i kao Angellina, obratila se povodom situacije u kojoj smo se svi našli zbog epidemije koronavirusa. Pevačica je poslala svima jasnu poruku da moraju ostati kod kuće kako bi zaštitili sebe i druge.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ANDJELINA (@angellina_official_) дана 14. Јан 2020. у 1:31 PST

- Ćao, društvo, evo da vam se javim povodom ove novonastale situacije, čuvajte se i svoje bližnje, budite kod kuće. Znam da je dosadno, ali u ovome vidim nešto dobro, jer svako od nas može da sedne i razmisli o sebi i svom životu i o tome šta je postigao do sada i  onome što želi da postigne. Ja sam se recimo posvetila završavanju faksa - rekla je pevačica.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ANDJELINA (@angellina_official_) дана 18. Јан 2020. у 1:16 PST

- Imam svoju srećnu šolju i vesele naočare i onda pustim muziku, bude mi zabavno. Probam malo da treniram, ali to je strašno. Ošišala sam sama šiške, kao da me šišao limar Mile, ali vi to nemojte raditi kod kuće. Kada ovo proše nadam se da će me neki frizer spasiti - rekla je ona.

Sinoć je u gostima kod Ognjen Amidžića bila pevačica Ana Nikolić koja je pohvalila Angelinin rad i rekla da joj vidi veoma uspešnu karijeru.