Arkan
Printscreen / Youtube
Arkan

Printscreen / Youtube

 Foto: Printscreen / Youtube

Pričalo se da je to bila tajna veza iz strasti, kao i da je Željko još tada počeo da razmišlja o razvodu od tadašnje supruge Natalije.

Arkan

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Kako su prenosili mediji, Arkan ju je često nagovarao da se preseli u Beograd, a ona je rekla da će to učiniti čim se on razvede od Natalije. Sve kontakte su prekinuli kada je on uhapšen 1990. godine u Dvoru na Uni i kad je Hrvatska proglasila nezavisnost.

Arkan je ubrzo osnovao "Tigrove" i uključio se u ratna zbivanja u bivšoj Jugi, a Doris se udala za vaterpolistu Marija Budimira. 

Hrvatsku pevačicu Doroteu Dragović, poznatiju kao Doris Dragović, poslednjih godina retko možemo videti u javnosti, budući da se u potpunosti posvetila porodici i Bogu.

Doris Dragović

Alo!/ Masanori Jošida

Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Doris je udata za bivšeg vaterpolistu Marija Budimira, s kojim ima sina Bornu. Kako je svojevremeno ispričala, upoznala ga je na plaži, gde se javila ljubav na prvi pogled. Karijeru je započela kao pevačica grupe "More" sa kojom je snimila dva albuma, od kojih je "Tigrica" prodat u zlatnom tiražu. Sa pesmom "Željo moja" je 1986. godine predstavljala bivšu Jugoslaviju na "Pesmi Evrovizije" i osvojila jedanaesto mesto.

Hitovi su bili njen zaštitni znak i nakon što je otpočela solo karijeru, a posle brojnih koncerata, nastupa i televizijskih gostovanja, deluje da se povukla i posvetila porodici.

Doris Dragović

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Svojevremeno je priznala da sve ređe nastupa i kazala da joj sada "život vodi Bog".

- Crkva mi znači sve. Sve sam svoje stavila na tu kartu i dozvolila Bogu da mi pomaže i da me vodi. Podseća me na to odakle sam došla i gde idem, te ko sam sada - ispričala je pevačica jednom prilikom.

Komentari (2)

Zo

20.04.2020 08:47

Ma ni je moguce. Ja mislim da mu je Ceca prva zena i prva ljubav.

Bubi

20.04.2020 23:16

Pod jedan bruka i sramota. Pod dva sin joj ime zensko ime, to je inace zensko ime, Borna I pod tri ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha