Arkan, Ceca
Screenshoot, Dejan Briza
Arkan, Ceca

Screenshoot, Dejan Briza

Foto: Screenshoot, Dejan Briza

"Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka" kaže Ceca i dodaje:

"Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik" ispričala je pevačica.

CECA

Printscreen

Foto: Printscreen

Folk zvezda konačno je "aminovala" davno najavljeni film o Arkanu, jer je sve donedavno izričito bila protiv toga da bilo ko glumi njenog muža na velikom platnu.

"Neumesno je snimati film o osobama koje nisu među živima. Mrtva usta ne govore. Ne očekujem da lik i delo mog supruga prikažu u pozitivnom svetlu i zato ne podržavam to" govorila je Ražnatovićeva.

Inače, čitava fama oko toga ko će na filmskom platnu "oživeti" Arkana, nastala je posle izjave Miloša Bikovića da bi on rado prihvatio takvu ulogu.

"Glumio bih Arkana, što da ne! Ukoliko bi neko napisao scenario za dobar film, prihvatio bih takvu ulogu", rekao je Biković u emisiji "Amidži šou".

 

Komentari (3)

Maxs

01.06.2020 14:33

Nisam ni pocela da citam vec sam znala da favorizuje Vuka, dokle vise kao da su samo oni bili u zivotu Zeljka .STRASNO.

Pera

01.06.2020 14:46

Zasto drzava dozvoljava dase snima film o najvecem kriminalcu i lopovu na nasim prostorima,jos ceca bira koce da glumi.

Bred Bit

02.06.2020 10:22

Pre 5 godina su pricali istu pricu, samo kako ce nju da glumi Eva Mendes, a njenog ratnog profitera, ubicu i lopurdu koji je opljackao Srbiju misleci da je jaci i od drzave, navodno, da glumi Bred Pit. Posto su shvatili da njena prica nije prica ni za bioskop u Stepojevcu, a kamoli Holivud, kao sad ce ih glumiti Vuk Kostic i Sloboda Micalovic.