Hana Mašić
Alo! / Dejan Briza
Hana Mašić

Alo! / Dejan Briza

Hana Mašić, Foto: Alo! / Dejan Briza

Nakon što je publici predstavila novu pesmu ,,Mi smo u problemu“, mlada pevačica bacila se na pripreme za naredne projekte, te ju je paparaco ,,Alo!“ zatekao u parku na Košutnjaku, gde je trenirala, i to ni manje ni više nego u brendiranim helankama i patikama, ukupno vrednim 1.000 evra.

Mašićeva je deo treninga odradila sama, a onda joj se pridružio jedan dečko koji se zatekao u parku, a koji joj je pomogao da diže tegove.

Hana je na Košutnjak stigla sama, pa je nakon trčanja uradila nekoliko serija trbušnjaka i čučnjeva. Momak koji se tu našao nije mogao da skine pogled s nje, što je ona primetila, pa ga pozvala da dođe da joj pomogne sa tegovima.

Hana Mašić

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

- On joj je istog trenutka prišao, digao njene ruke uvis kako bi joj olakšao da pravilno diže tegove. Na kraju treninga su se smeškali jedno drugom, a onda se Hana prepustila i dozvolila mu da je podigne i dokaže koliko je jak - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Hana Mašić

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

Mašićeva je za trening u šumi odabrala helanke brenda ,,versače“ u vrednosti od 400 evra, koje je uparila sa ,,balensijaga“ patikama od 600 evra, dok je bež top nosila bez brusthaltera, a ispod njega su joj se videle bradavice.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

MALI PERICA

17.09.2020 18:44

Lepo jos da to nekog zanima