Ava Karabatić
printscreen
Ava Karabatić

Nenad Vujanović/Alo

Foto: Nenad Vujanović/Alo

Učesnica Survivora, Velikog Brata i Parova, Ava Karabatić, upravo je objavila post na Instagramu u kojem poziva "zainteresovane muškarce" da učestvuju u nagradnoj igri. Pobednik, koji će biti "random izabran" - imaće se*s s Avom.

Ava je napisala svoje uslove - osoba mora da bude punoletna, da nosi prezervativ, da ima "minimum 15 centimentara"... uostalom,  - pročitajte sami:

"Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam da napravim svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svideti muškoj populaciji, reč je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između se*sa, vođenja ljubavi, predigre i hemije.

Ava Karabatić

Screenshot

Foto: Screenshot

Predigra ne počinje u spavaćoj sobi, ona počinje flertom, a što je to uopšte flert, ja mislim kad trepnem svoji okicama da odmah nekog zavedem, takva sam u prirodi. Ovo sam odlučila zbog isprobavanja novih stvari, kada upoznam nekog potpuno nepoznatog i ako osetim neku vrstu hemije i bliskosti, se*sualna tenzija je sama po sebi predigra, a to mi u zadnje vreme jako treba. Se*s je samo akcija, a kada se uključi zaljubljivanje automatski se uključuje predigra. Predigrom uživamo u svakom delu. Kad nema predigre, nema ni želje za zadovoljavanjem jedno drugog na pravi način, što je velika razlika između se*s fitnesa kako ga ja zovem i vođenja ljubavi.

Želim doživeti s nekim nepoznatim fanom orgazam, naravno to ne znači doživeti ljubav, to je samo deo se*sa, ja se nadam da će nam se uključiti dolazak velike strasti i emocije i da ćemo imati se*s koji će prštati od strasti i da će nam se 1 noć pretvoriti u 1001 noć"

Ava Karabatić

Screenshot

Foto: Screenshot

Ava je ostavila uslove i pravila igre, kao i "svoje podatke" kako da je zainteresovani kontaktiraju, kako bi se dogovorili u kom hotelu će joj dobitnik pokazati šta misli o njenom telu. I duhovnosti.