Baka Prase
Printscreen/Youtube
Baka Prase

Printscreen/Youtube

Baka Prase, Foto: Printscreen/Youtube

Interventna jedinica policije zatekla je prošlog utorka jutjuberovog ljubimca nepropisno parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provera i sumnje u carinski prekršaj.

Podsetimo, dan ranije, u ponedeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil "porše kajen", koji je takođe bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provere je priveden. Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu.

On se sada i zvanično oglasio povodom nedavnih događaja i objasnio razloge zašto se nije oglašavao i razloge povlačenja sa jutjuba i ostalih mreža na kojima je veoma aktivan.

Baka je napisao na svom profilu da razume ovu medijsku pompu oko nedavnih događaja i da se plaši šta će se dalje dešavati jer je stvar veoma ozbiljna ali takođe potrudiće se da o svemu obaveštava svoje fanove. Jutjuber je takođe napisao i da se oprašta od svoje majke u slučaju da završi u zatvoru.

Poruka jutjubera bila je veoma opširna, a nama ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati u slučaju Bake i afere "Lambo".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Beli

01.03.2021 15:46

Prese ili svinje se ne voze u autima. U svinjac, tj. u kočinu!!!!???

Nada

01.03.2021 16:05

Pa ako si cist a nisi sto se plasis ?

Goran

01.03.2021 16:55

Sta je papak. Nema vise bahacenja i kurcenja. Svemu nekad dodje kraj.