Baka Prase
Foto: Youtube printscreen
Baka Prase

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Muzičar i jutjuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase isprozovao i ismejao na Jutjubu Ivana Mitrovića Bizu (44), poznatijeg kao "Don" iz Kruševca i najavio da se sprema za borbu sa njim! Sve vreme je puštao snimke treniga don Bize i cinično ih komentarisao.

- Spremam se za ozbiljnu borbu sa ovim čovekom. Kao da je retaja, kao da se prepio - komentarisao je jutjuber trening don Bize.

Na konstataciju Bize da je bio na takmičenju za izbor "Mis Srbije", Baka Prase ironično dodaje:

- Sigurno ima veće sise od svih misica, verovatno je pobedio na takmičenju. Ima veće sise od svih mojih bivših - nastavio je da provocira Baka Prase.

Baka prase

Instagram/printscreen

Nazvao don Bizu i moržom, Baka prase, Foto: Instagram/printscreen

Potom je pozvao Bizu da pokaže čim raspolaže.

-Pokaži nam šta imaš... Na ku*ac te nosim. Ivan kvazimodo don od Kruševca. Ne znam je li mu ovo keva, ali verujem da je i ona jača od njega - samo su neki od njegovih komentara.

Jutjuber se ni tu zaustavlja, već je nastavio da vređa:

- Gledamo morža u svom prirodnom staništu. Gledaj kako trči, kao pingvin.

Na Bizin komentar da puši i da zbog toga nema kondiciju, on dodaje:

- Ja zato pušim ku*ac i imam kondiciju - nastavio je u istom maniru.

Ivan Mitrovic Biza

facebook

Foto: facebook

Usledio je komentar:

- Katav retard. Treba mu respirator  - rekao je Baka.

Don Biza nije ostao dužan muzičaru i jutjuberu.

- Bogdane Iliću, ti si jedan mali šminker, u pravom smislu reči! Na retardirani način na Jutjubu da zarađuješ novac preko klinaca koji te prate je loš primer deci. Mada, ja te i razumem jer ti si šminker i u prirodi. Svoju nenormalnost prikazuješ deci koja te gledaju i na tome zarađuješ ogromne svote novca. Zarađuješ vređanjem i psovanjem - opleo je don Biza po mlađanom muzičaru.

On mu je poručio i da mu izađe na crtu, ako sme.

- Sa mnom ne možeš da se boriš jer bih te uvek pobedio! Ti si klinac koji nije dostojan da se bori sa mnom! Siguran sam da bih te zgazio, a nisi ni moja kategorija. Slab si za mene, ja sam "Don", ja sam Biza, a ti si bezobrazni klinac! Nisi nikakva zvezda da tražiš milion evra da uđeš u "Zadrugu". Lako je prozivati ljude iz nekog šteka. Izađi na crtu, u četiri oka, ako smeš! Možeš u "Zadrugu" sa mnom i Kristijanom, pa da odmerimo snage - poručio je Kruševljanin, koji treba  sa Kristijanom Golubovićem da odmeri snage.

 

 

 

Komentari (2)

Kurajber

10.05.2020 08:33

Bizooo resi ga

Nikola Djordjevic

11.05.2020 15:39

Vi mnogo lepse stvari pokazujete preko televizije, posebno preko Zadruge, Parova i tih rijalitija, kako se ljudi tuku, kako se pljuju, gadjaju stvarima, psuju kao kocijasi, i to je ipak za javnost i decu, a Bogdan Ilic poznatiji kao Baka Prase, koj prikazuje kako trenira, prica da deca treba da se skoluju, i kao i svaki normalan covek ovog sveta *psuje* on je ovde najlosiji moguci primer za decu, zato sto vama smeta da neko zaradjuje vise od vas i ima bolji zivot i ispunjeniji. Strasno...