Aca Lukas
YouTube/Printscreen
Jadranka Barjaktarović

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Pevačica Jadranka Barjaktarović načisto je pogubila kompas nakon što je u jednom crnogorskom klubu zapevala numeru Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“, samo verziju prilagođenu glasačima Mila Đukanovića.

Tako je Jadranka, koja je svoju karijeru izgradila u Srbiji i tek tada postala poznata širokim narodnim masama, otpevala Milogorcima: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, dok su oni mahali crnogorskim zastavama.
U izjavi za „Alo!“ ona se pravdala kako je ponela atmosfera, a onda je ničim izazvana spomenula i ime najveće muške muzičke zvezde, Ace Lukasa.
- Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Nisam mislila ništa loše, jer se ja u politiku nikada nisam mešala, niti me je zanimala. S druge strane, eto i Aca Lukas podržava vlast u Srbiji i peva na skupovima, pa ga niko nikada nije prozivao kao što se sada meni dešava - rekla je Jadranka za „Alo!“.
Folk zvezda Aca Lukas bio je zatečen kada smo ga pozvali za komentar i objasnili mu šta je sve Jadranka rekla.
U svom maniru, Lukas je imao komentar koji će se dugo prepričavati, a njegovoj koleginici sigurno više neće pasti na pamet da ga spomene. Bar ne kada odluči da pomeša lončiće.

Prvi nastup posle korone

Ata images

 Foto: Ata images

- Ponekad i najpametniji ljudi nemaju odgovor na gluposti! A ovo što je rekla ova „zvezda Granda“ ozbiljna je glupost! Nema sličnosti između podržavanja jedne političke opcije u svojoj zemlji, što je demokratsko pravo svakog građanina, i pljuvanja po drugoj zemlji, narodu, veri i tako dalje! Podržavam Vučića, ali nešto nisam siguran da sam nekada pljuvao ili pevao nešto ružno protiv bilo koga na svetu - rekao je Lukas, a onda poentirao:

- Stvarno ne znam šta je htela da kaže dotična gospođica ili gospođa i mislim da je pobrkala lončiće! Trebalo je da kaže: „Ako može Tompson, mogu i ja!“ Što se mene tiče, ja nisam iz te priče! Pevam svugde, čista obraza i svi me vole, jer ja nikoga na pljujem i ne ponižavam, a pogotovu ne se*em po mestu gde jedem hleb - poručio je Lukas koleginici.

 NA ČIJOJ STE STRANI?

 

PROČITAJTE JOŠ: