Miloš Paunović
Promo
Miloš Paunović

Promo

 Foto: Promo

Elektrina dnevna soba odiše belim tonovima i pažljivo biranim komadima nameštaja, a ona kaže da svaki od ovih predmeta ima posebnu priču.

Elektra Elit

PrintScrn

Elektra Elit, Foto: PrintScrn

- Ovde postoje velike priče, što se tiče nekih komada nameštaja, ima dosta stvari sa Balija, dosta stvari je iz muzeja iz Ciriha. Dosta stvari iz spota koji ste gledali, Sfinge i ona velika klupa, to je baš iz originalnog muzeja iz Ciriha, Kleopatre. Ja volim da kupujem, da gradim, nije mi samo ovo profesija, volim stvari, biznis mi je uvek u glavi, prioritet mi nisu pare, nego rad - rekla je ona.

Osim pažljio birane dekoracije, ono što odmah privlači pažnju jesu beli labudovi, kojih ima nekoliko širom Elektrinog doma.

Elektra Elit

PrintScrn

Elektra Elit, Foto: PrintScrn

Labudovi su prisutni i na ogromnom krevetu u kom spava transrodna diva, i na kom takođe dominiraju beli, nežni tonovi.

Elektra Elit

PrintScrn

Elektra Elit, Foto: PrintScrn

Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško. Ona ima sina i ćerku koji je nikad nisu osuđivali zbog njene odluke, već su na nju izuzetno ponosni.

- Mi pričamo o svemu, kod nas tajne ne postoje, pričamo o svemu, da li ćerka ima dečka, da li ima neki problem, prvo dođe da priča sa mnom, pre mame. Ja sam neko čiji je mozak ostao muški, ja razmišljam kao otac. Mene ljudi uvek ispljuju posle te moje rečenice, ali ljudi, to je realnost, tata je tata, i tata će uvek da ostane tata. I sin i ćerka su moji mezimci, jako smo vezani, sa bivšom suprugom imam fenomenalan kontakt, baš fenomenalan - rekla je Elektra.

Elektra Elit

PrintScrn

Elektra Elit, Foto: PrintScrn

Ona je je u emisiji pokazala i bazen koji se nalazi u kući, ali i svu neophodnu prateću opremu za kompletno uživanje pokraj njega.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: