Biljana Sečivanović
Kristijana Ćaćić
Biljana Sečivanović

Kristijana Ćaćić

Biljana Sečivanović, Foto: Kristijana Ćaćić

- Nije bilo nikakvih korekcija. Da se razumemo, nabacila sam par kilograma, tako da me ima. Imam sreće da se to lepo rasporedilo - rekla je ona kroz osmeh i dodala:

- Vredna sam, radim puno kućnih poslova, okopavam baštu, sređujem dvorište... sve je to fizički posao koji zahteva aktivnost, pa se i tako zatežem. Svi misle da sam radila brazilsko podizanje zadnjice, čak se pisalo da nosim pušap gaće, ali to nije istina. Muž mi je podiže na najbolji mogući način i ne bih ga menjala. Sve ovo je rezultat dobrog braka, što znači da nam je lepo. Naš brak čuvamo i „one“ stvari radimo samo za nas - rekla je Biljana.

Velika finansijska kriza na estradi usled pandemije koronavirusa omogućila je mnogim pevačima da dobiju pomoć države od 90.000 dinara, a Biljana kaže da ona nije u toj grupi.

- Mi koji imamo manje staža u ovom poslu nismo imali šta tu da tražimo i da se bunimo. Ja sam samo očekivala da dobijemo neku olakšicu u smislu da nam zaustave plaćanje penzionog i socijalnog kako nam ne bi išla kamata ili da to platimo u ratama kada počnemo da radimo - rekla je ona.

Biljana Sečivanović

Kristijana Ćaćić

Biljana Sečivanović, Foto: Kristijana Ćaćić

Sečivanovićeva se udala 19. septembra prošle godine za dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića, međutim velika svadba je izostala zbog pandemije koronavirusa. Ipak, ona ne odustaje od veselja, koje je, kako nam je otkrila, planira za jul ove godine.

- Kada smo shvatili da nećemo moći da pravimo veliku svadbu, bili smo jako tužni i razočarani. Čak dva puta smo zakazivali, pa otkazivali. Plašim se da će mi do jula venčanica biti mala ili da neće biti u trendu... no, ako dođe do toga, naći ću neku drugu. Važno je da se dobro provedemo - rekla je ona za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ: