Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Alo.rs
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Španske serije koje se već decenijama emituju u Srbiji, očigledno su ostavile posledice na našu estradu, pa sad svaki čas imamo priliku da slušamo i gledamo priče koje su za rubriku "Verovali ili ne", sa primesama latino sapunica.

Naime, Alo ekskluzivno saznaje, Mirkova bivša devojka, sa kojom je bio u vezi gotovo tri godine, a koju je ostavio zbog Rodićeve iz Titela, otpočela je vezu ni manje ni više nego sa Bojaninim bivšim dečkom.

 - Ona nikako da se pomiri s tim da ju je Mirko ostavio, pa umesto da njega krivi za krah njihove ljubavi, ona je svu svoju mržnju usmerila ka Bojani. Najpre ju je ogovarala kod svih ljudi koji je poznaju, navodno joj pretila putem društvenih mreža, čak je do Rodićeve došla i informacija da je izjavila kako će je pregaziti automobilom čim je bude videla - ispričao je izvor za Alo.

Kako se sestra Bogdane Ražnatović, Cecine snajke, nije obazirala na pretnje i klevete Mirkove bivše, ova je, ne bi li po svaku cenu izazvala Bojaninu reakciju, smuvala njenog bivšeg dečka.

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

- Verovatno je mislila da će je na taj način povrediti te da će je to zaboleti, ali se prevarila. Prvo, Bojana je ostavila tog dečka, a ne on nju, a drugo, ta veza je trajala kratko i nije bila ozbiljna - ispričao je izvor blizak Mirku Šijanu i Bojani Rodić.

Novopečeni par je, čini se, jači i zaljubljeniji nego ikada, tako da intrige bivših partnera nisu uspele da ih rastave.
Kako bismo dobili komentar na ovu priču od Bojane Rodić, pozvali smo je, ali nakon što je saslušala naše pitanje, kratko je rekla da nema komentar.