Emina Jahović i Mustafa Sandal
Instagram/yaemina
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Instagram/yaemina

Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Instagram/yaemina

Pevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pevača Mustafu Sandala, zbog neisplaćenih alimentacija i drugih troškova, a nakon toga je, kako pišu mediji, Mustafa navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javuzom jer "ona nije podobna majka".

Turski pevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao i da o mališanima umesto majke brinu dadilje, piše "Informer".

- Mustafa je poludeo kada mu je stigla Eminina tužba za neisplaćene alimentacije. On je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega! Emina mu od tad nije tražila ni evro, ali je nedavno presekla, tužila ga i o tome govorila za medije - rekao je neimenovani izvor i dodao da bivši supružnici razgovaraju samo preko advokata:

- Mustafa ne želi nikakav kontakt sa Eminom, pa je rekao advokatu da hoće i on nju da tuži. Sandal je u tužbi naveo da je Emina nemarna majka, jer sinove ostavlja s dadiljama, dok ona putuje i sve vreme posvećuje kozmetičkoj liniji. Zato hoće da joj uzme starateljstvo.

Pevačica se za sada nije oglašavala ovim povodom, a juče je, u jutarnjem programu "Prve", priznala da sa Mustafom ima probleme i da je pravdu potražila na sudu.

- Tužno je da posle dve i po, tri godine, imamo neke probleme. Tačno je da imamo probleme, ja sam ostavila da sud to reši. Što se tiče finansijskog segmenta, on je tu za decu, ali trebalo je da ispuni i neke druge stvari, a to nije radio. On to nije ozbiljno shvatio očigledno. Ovde zakon ozbiljno štiti žene, što je jako lepo i verujem da će biti sve ok i da ćemo se na kraju dogovoriti - rekla je Emina.

PROČITAJTE JOŠ: