Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
e-stock
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

e-stock

Foto: e-stock

Budući otac Veljko bi takođe voleo da se to dogodi i da njegov prvenac, kojem će dati očevo ime Željko, narednih godina slavi rođendan sa njegovom majkom, kojoj je neizmerno zahvalan za sve što mu je omogućila u životu i uvek bila njegova najveća podrška.

Bogdani je termin za porođaj četiri dana pre Cecinog rođendana, ali je čest slučaj da trudnice prebace taj određeni datum. Izvor za medije otkriva da će Bogdana, ukoliko se ne porodi do 10. juna prirodnim putem, otići na carski rez 14. juna jer joj je stalo da usreći svekrvu i supruga.

Bogdana i Veljko Ražnatović

E-stock

Foto: E-stock

Isti izvor kaže da se za Željka još ne kupuje ništa zbog sujeverja da unapred, pre rođenja bebe, ne valja kupovati za nju, iako je Bogdana izrazila želju za razne stvari koje će joj trebati za bebu. Njeni najmiliji su zapamtili šta je rekla da želi, pa će joj obezbediti sve do poslednje stvari čim Željko dođe na svet i pre nego što sa mamom stigne u vilu kod Cece.

Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović

E-stock

Foto: E-stock

Zanimljivo je da je Arkan prisustvovao rođenju oba deteta, što je tih godina bila prava retkost u našoj zemlji, a Veljkova želja je da i on bude uz svoju voljenu ženu kad se bude porađala. Ceca je, inače, jednom prilikom ispričala i da joj je veoma značila Arkanova podrška u porođajnoj sali.

"Po prirodi nisam paničar, ali priznajem, plašila sam se. Pošto je moj suprug bio oba puta prisutan na porođaju, molila sam ga da ne krene dok ne budem potpuno u anesteziji. Dok sam ležala na stolu, rekla sam mu: "Ti mene samo dobro prodrmaj da vidiš jesam li zaista zaspala", rekla je jednom prilikom pevačica.