Nataša Rodić
Instagram/printscreen
Nataša Rodić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, ima dve starije sestre - Natašu i Bojanu, i dok je Bojana u centru pažnje javnosti zbog veze sa Mirkom Šijanom, o Nataši javnost malo zna.

Nataša je najstarija od tri sestre Rodić, a za Bojanu i Bogdanu veoma je vezana. Voli putovanja na daleke destinacije, kao i šoping, te su njeni profili na društvenim mrežama prepuni fotografija koje prikazuju da i te kako uživa u životu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic) on Sep 23, 2019 at 6:58am PDT

Nataša je veoma popularna na Instagramu, gde je prati više od 18 hiljada ljudi.

Ljubavni život za sada uspešno krije od javnosti, a na venčanju Bogdane i Veljka Ražnatovića u novembru prošle godine pojavila se sa misterioznim dečkom, čiji identitet nije želela da otkrije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic) on Jun 8, 2020 at 9:14am PDT

Nataša je presrećna zbog rođenja sestrića Željka, koji je na svet došao 3. juna.

- Hvala vam za najveću sreću na svetu! Niko se nije nadao da ćeš baš prva biti ti, tako mala uvek u našim očima. Hvala vam što ste nam priredili najveću sreću na svetu da postanemo tetke. I znaš i sama koliko nam je uvek bilo teško da tati izaberemo poklon za rođendan. E pa upravo ste mu baš vi doneli najlepši ikada. I ne brini, iako smo dobili bebu, ti ćeš i dalje biti naša beba. Volim vas - poručila je tada Nataša.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic) on Jun 1, 2020 at 7:56am PDT