Bojana Rodić Mirko Šijan
Instagram/printscreen
Bojana Rodić Mirko Šijan, Foto: Instagram/printscreen

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska su odlične prije, kaže Danijela Rodić, majka popularnih sestara Bogdane i Bojane! Njene ćerke su uspele da ukradu srca sinova poznatih pevačica, pa je tako Bogdana pre nekoliko meseci rodila Veljku Ražnatoviću sina Željka, dok je starija sestra Bojana trudna sa Mirkom Šijanom!

Bojana će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, gde i njena rođena sestra. Porođaj će, kako prenose mediji, platiti 4.000 evra, jer će imati poseban apartman, a za sada je neizvesno da li će Mirko Šijan prisustvovati porođaju.

Oni su planirali da se venčaju i pre nego što je Bojana zatrudnela, međutim zbog pandemije koronavirusa morali su da odlože svadbu. Još razmišljaju da li će ozvaničiti svoj odnos samo pred matičarem, pre nego što se Rodićeva porodi u septembru, ili će čekati da se pandemija stiša, pa da naprave veliko veselje kakvo su zamišljali.

Mirko Šijan i Bojana Rodić, Foto: Alo/Dejan Briza

- Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - kaže na početku razgovora za Danijela.

Majka poznatih sestara ističe da je srećna što su njene naslednice našle dobre muškarce, te smatra da u bolje porodice nisu mogle da se udaju. Ona je srećna i što svekrve lepo brinu o njenim ćerkama.

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi- istakla je ponosna majka.

Bez obzira na to što je Ceca velika zvezda, privatno je požrtvovana i brižna baka. Danijela priznaje da ona više brine o Željku od nje, a kaže da će tako biti i sa Gocom, koja će voditi računa o Bojaninom i Mirkovom detetu.

- Ceca sada nema nastupe, a ja dosta radim, pa je ona više sa Željkom. Mada, svi se trudimo da pomognemo. Kada je Bogdana kod njih, Ceca redovno čuva bebu, a ja kada dođu u Titel. I Goca će više biti sa unučetom od mene, jer će živeti kod njih. Ali svi smo tu da uskočimo: moj suprug, treća ćerka i ja - kaže Danijela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nada

10.02.2021 10:01

A za koga ces udati trecu cerku ? Za breninog sina ili ? hahahaha samo ti njih dobro udomi !

Pitam se, pitam se

11.02.2021 13:24

@Nada - Sreća, pa su zetovi isti mafijaški klan. Nego, čome se bave zetovi? Koje su fakultete završili? A, šta su joj kćerke završile od fakulteta? Sve go lufter i lezilebovići.....daleko im lijepa kuća!

miki

10.02.2021 12:12

pa šta joj rade za 4000 eura ?

HMMM

10.02.2021 16:49

@miki - hoce li tim novcem oprati porodicu ubice i lopova i ocistit detetu karmu?

Zana

10.02.2021 16:14

Ooooo Boze!!!!!???

Taki

10.02.2021 17:40

Zivim 37 godina vani a koga jos briga gde ce ona da se porodi neka je deti i ona zivo i zdravo i neka se radjaju dece .zive gluposti kako se gadjate sa evri kao da padaju sneba