Bojana Rodić
printscreen
Bojana Rodić

printscreen

Foto: printscreen

Naime, Bojana je već neko vreme u vezi je sa Mirkom Šijanom, inače Veljkovim drugom iz detinjstva.

Kako se čini, a i sudeći po izjavama Mirka i njegove majke Goce Božinovske, Bojana i on su na korak do svadbe.

Ipak, mnoge zanima kako je zapravo Bojana Rodić privukla čak 41,2 hiljade pratilaca na Instagramu.

Bojana, Nataša, Danijela Rodić

Alo! Nenad Vujanović

Foto: Alo! Nenad Vujanović

Rodićeva od juna 2017. godine neprestano objavljuje svoje fotografije sa putovanja u kojima neretko ističe svoje izvajano telo, te komentari i lajkovi su u velikom broju ispod svake njene fotografije.

Bojana je bila na luksuznim putovanjima, na nekima je sa sestrama, a na nekima se slikala sama. Neke od destinacija koje je posetila su Las Vegas, Majami, Zanzibar, Tajland, Bali, Pariz... Takođe je primetno da Rodićeva ima i te kako stila, te u svojim skupocenim komadima pozira. Sve fotografije možete pogledati u galeriji.

Podsetimo, porodica Rodić se bavi od proizvodnjom pilića u Titelu i prodaje ih na pijaci. Danijela Rodić je istakla da joj se potencijalni zet Mirko Šijan dopada.

- Zadovoljna sam, divan dečko. Najbitnije je da se oni slažu i da su oni jedno za drugo. Nama je super ovde (smeh) - rekla je Danijela Rodić za Telegraf, Bojanina majka, o Mirku Šijanu.

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri - kazao je Šijan o vezi sa Bojanom.

 

Komentari (4)

sale kg

12.06.2020 11:12

Čime se bavi taj osim sto se druži sa besposlicarem Veljkom?

NikolaKBgd

12.06.2020 23:02

@sale kg - Samo Veljkova mama ima vilu na Dedinju, a Mirkova u Surcinu... To je ipak razlika...

Bianca

12.06.2020 13:08

Skoro svakodnevno pisete kako je devojka osvojila srce Mirka Šijana.U najmanju ruku kao da je on princ ujedinjenog kraljevstva. Devojka je na svom mestu to stoji i iz divne i radne porodice,ali ne pišete kakvo zanimanje ima taj mladić,čime se on bavi... Čime je on zaslužio da se o njemu toliko piše? Ima li neku školu završenu,zaposlenje? Vuče repove od pokojnog oca koji je bio kriminalac i to je sve? Zaista nema smisla pisati o nebitnim ličnostima koje ne daju nikakav primer mladima.

Bane

13.06.2020 14:54

Našla malog, bezvrednog, pijanog vola. Ma, bravo!