Bora Đorđević i Riblja čorba
Promo
Bora Đorđević i Riblja čorba

Promo

Bora Đorđević i Riblja čorba, Foto: Promo

Članovi rok sastava pogođeni su Mišinom smrću, međutim, oni se nisu pojavili na sahrani, navodeći razloge zbog kojih će izostati prethodno, na oficijalnoj stranici grupe, na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano koronavirus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja čorba - navedeno je u saopštenju članova benda.

Miša Aleksić

prinstcreen

Miša Aleksić, Foto: prinstcreen

Kako Objektiv.rs saznaje, pevač i frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, koji sa porodicom živi u Ljubljani, nije došao na sahranu svog dugogodišnjeg prijatelja, jer je u jako teškom stanju.

Bori je prošle godine dijagnostikovan kancer prostate, a nedavno se njegovo stanje pogoršalo.

- Bora vodi bitku za život. Njegovo zdravstveno stanje znatno se pogoršalo, kancer se proširio i na pluća, pa Bora redovno odlazi na hemioterapije. Doktori čine sve što je u njihovoj moći kako bi se Borino stanje stabilizovalo, a upravo iz tog razloga on je odlučio da ne dođe na Mišinu sahranu. Dodatni rizik predstavlja i koronavirus, što bi bilo kobno za Boru koji je ionako u lošem stanju - kaže Objektivov dobro obavešteni izvor.

Bora Đorđević, Bora Čorba

Screenshot Youtube

Bora Đorđević, Bora Čorba, Foto: Screenshot Youtube

Izvor dodaje i da Bora slabo napušta porodični dom, kao i da mu je supruga najveći oslonac i podrška, te da je pevač pozitivan i optimističan.

PROČITAJTE JOŠ