Lepa Brena
Instagram/printscren
Lepa Brena

Instagram/printscren

Lepa Brena, Foto: Instagram/printscren
Lepa Brena - kuća

Dejan Briza

Lepa Brena - kuća, Foto: Dejan Briza

- U stanu će biti minimalno stvari, kako nameštaja i ormana, tako i ukrasa, vaza, lustera… Ubeđena je da mnogo stvari stvara nered, a on sprečava slobodan protok pozitivne energije. Takođe, poseban akcenat je stavila na vrata, kako ulazna, tako i ona u stanu. Važno joj je da ona klize i da ne škripe, tačnije, da se ne čuje njihovo otvaranje i zatvaranje. Po feng šuiju, vrata koja dobro rade donose sreću - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Lepoj Breni, i dodao da pevačica ne žali sredstva kada je reč o standardima od kojih ne želi da odstupa.

- Centralno mesto u stanu će činiti Brenini i Bobini trofeji, medalje, diplome i uopšte predmeti koji ih čine srećnim. Na taj način, veruju da će doneti sreću u svoj dom - objašnjava izvor za „Alo!“.

Takođe, ceo stan će, kako smo saznali, biti okrečen u posebne „jin“ boje, a tu spadaju plava, crna, ljubičasta i bela boja.

Brena i Boba

Foto:Instagram printscreen

Brena i Boba, Foto: Foto:Instagram printscreen

- Ove nijanse pomažu u kreiranju mirnog ambijenta, a tako obojena spavaća soba može onome ko spava u njoj dati spokojan san. Takođe ove boje osvežavaju um i telo - objasnio je izvor blizak pevačici za „Alo!“.

Kako smo saznali, Lepa Brena je kupila stan u izgradnji u najvišoj kuli na Novom Beogradu, koja će uskoro biti useljiva. Kako se radovi na njoj privode kraju, tako se i posebni Brenini uslovi pažljivo izvršavaju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

beba

05.12.2020 09:34

Ne znaju sta ce od para...

Nada

05.12.2020 10:59

@beba - Ako neznaju sta ce sa parama neka daju u humanitarne svrhe ili deci u Zvecanskoj !