Buba Koreli
Printscreen/instagram
Buba Koreli

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Nakon priznanja da ima dve devojke koje znaju jedna za drugu, sada je otišao korak dalje i na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako leži nag u krevetu i fotografiše svoju zadnjicu. Odmah nakon ove objave, on je postavio identičnu fotku svog saradnika Omara, koju je verovatno dobio od njega, pa ju je iskoristio za objavu.

Amar Hodžić

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

-Paša - napisao je Bubin kolega kao komentar na fotografiju na kojoj se vidi njegova guza, što je pokrenulo spekulacije da bosanski reper ima posebne prohteve, te da su njih dvojica nešto više od prijatelja.

Kako su mediji širom Balkana ranije pisali, Buba je zahtevao od svojih devojaka Jasmine i Petre da ga oslovljavaju sa ,,sultanu moj“, te su mnogi komentarisali da ih smatra robinjama. No, izgleda da je sada prešao na „roba“ koji ispunjava sve njegove prohteve, tvrde fanovi.

Amar Hodžić

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Kako bismo saznali u kakvom su odnosu reper i njegov saradnik, te da li tu ima nešto više od poslovne saradnje, kontaktirali smo PR tim Bube Korelija, ali nisu bili dostupni za komentar.

Pročitajte još:

Komentari (2)

sale kg

06.08.2020 08:39

Prolazi im vreme...

Bljak

06.08.2020 23:44

Odvratni srbomrzac... Fujjj.. *ebo ga onaj ko ga proslavio uopšte, verovatno prodao svoju bulju da uspe ??