Ceca progovorila prvi put nakon što je postala baka: "Sva treperim i ovo je za mene posebno osećanje!" (VIDEO)

Presrećna!

Ceca Ražnatović
Foto: Alo

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, postala je danas baka. Naime, njen sin Veljko i snaja Bogdana danas su dobili svoje prvo dete, sina, koga su nazvali po Veljkovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Slavlje u porodičnoj kući Ražnatovića već je počelo, a prvi je stigao Veljko Ražnatović, koji je od silnog uzbuđenja, uspeo da izgovori jedino da se oseća euforično. Nakon Veljka se pojavila Anastasija koja je blistala u večernjem izdanju.

Na kraju se pojavila i Ceca Ražnatović, koja se obratila prisutnim zvanicama i novinarima. 

Ceca Ražnatović
 Foto: Alo

- Sva treperim i ovo je za mene jedno posebno osećanje. Jedva čekam da dođe kući. Nema veće sreće. Dobro su i Bogdana i Željko, sama Bogdana je konstatovala da beba liči na Veljka. Nadam se da će biti i devojčica, pa da liči na majku. Mi smo bogatiji sada i dobili smo blagoslov od Boga, svi koji dobiju prinovu su Bogom blagosloveni i ovo je kruna u našoj porodici. Nije Ivkova slava, slavićemo dovoljno. Ja sam živa, kod nas se po živima ne nazivaju deca (za buduće unuce). Non-stop smo na vezi Bogdana i ja, o svemu je obaveštena, presrećna je. Za mene je ovo sve novost i mnogo mi je lepo. Veljko i Anastasija će zauvek biti moja deca, ovo je još jedno moje dete. Anastasija je zaplakla, Veljko i ja smo bilo suzdržani. Ja sam rekla dobrodošao Ražnatoviću! I moja mama je plakala, velika je nagrada dočekati praunučiće. Sjajno je kada ste u prilici da gledate svoju decu kako postaju roditelji. Prvo što ću pokloniti Željku je moja ljubav. Meni se na snimku Anastasijinom nije svideo kadar, ja sam baba, pa baba, ali Željkova samo. Ja nisam baka nego Ceca. Bogdana će biti u lajvu sve vreme i ako bude nešto tražila da joj otpevam meni će biti zadovoljstvo - rekla je Ceca. 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi