Vladimir Cvetković Cvele
Fejsbuk
Vladimir Cvetković Cvele
Vladimir Cvetković Cvele, Foto: Fejsbuk

Vladimir Cvetković Cvele jedini je muškarac kojeg je Svetlana Ražnatović predstavila javnosti posle smrti supruga Željka.

Burna romansa trajala je šest meseci, a Ceca i Cvele razišli su se mirno i bez velike medijske pompe.

Pet godina kasnije, nekadašnji maneken i folk zvezda više nisu u kontaktu, iako su ostali u prijateljskom odnosu.

Cvele je danas uspešan poslovan čovek, posvetio se medicini, odnosno poslu sa transplantacijom kose koji širi i na inostranstvo. Osim toga, nastavio je da radi i na sebi, što možemo da vidimo na slikama koje je nedavno objavio na Fejsbuku.

Kondiciju, kaže, održava redovnim treninzima i pravilnom ishranom.

- Ne zanima me klasičan bodibilding već radim kružne treninge i vežbe snage i izdržljivosti. Trčanje je takođe neizostavan deo treninga, a neophodna je i zdrava ishrana. Ljudi unose pet puta više hrane nego što im je potrebno a samim tim potrebno im je mnogo više da to i potroše kako se hrana ne bi taložila i pretvarala u masne naslage - kaže za "Alo.rs" Cvele, koji uskoro planira da ide u Ameriku.

- Hobi mi je da putujem po svetu, a sledeća destinacija SAD. Od Njujorka, preko "Route 66", sve do zapadne obale Los Anđelesa i San Franciska. Postoji mogućnost da ću obići i Havaje i Aljasku. I na poslovnom planu pokušavam da se raširim na inostrano tržište. S obzirom na to da mi je i prethodni poziv bio vezan za rad sa inostranstvom, iskoristiću svoje kontakte i napraviti dobar biznis plan - otkriva Cvele za "Alo.rs".

Komentari (4)

Dinamo

22.08.2015 14:12

Cvele Novosadska faca, Serb ambasador :*

automobile

22.08.2015 19:08

Ja neznam sta je ovde lepo

Kica

23.08.2015 05:15

@automobile - Pa sve je lepo, stil, to sto nije preterao sa tegovima vec je lepo gradjen,crte lica... ne znam sta nije lepo?

ruzica

23.08.2015 10:45

Ima samo jednu manu....što je bio sa udovicom.Ona ga je sama pokazala javnosti,sama je kriva...Iskreno,sa ženskog stanovišta,jer sam obična potpuno prirodna žena,ja ne mogu da živim od muškog sveta,a udovici ko se približi ne ostaje dugo i ne vraćaju se...a to ipak nešto govori o njoj kao ženi i osobi.....džabe sve što ima...Ja nemam za hleb,ali ne bih bila u njenoj koži ni sekund,jer "nije blago ni srebro ni zlato,već je BLAGO ŠTO JE SRCU DRAGO".......i bogati plaču....