Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović
Foto: Alo
Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović

Foto: Alo

Foto: Alo

Podsećamo kada se beba rodila, Ceca Ražnatović, koja je postala baka, napravila je zabavu u svojoj vili na Dedinju, a odmah sutradan slavlje je nastavljeno u Bogdaninom rodnom Titelu. 

Veljko Ražnatović

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Juče je mali Željko stigao kući, a Ceca i Veljko su rano ujutru otišli u porodilište da bi bebu i majku doveli kući. Imali smo priliku da vidimo i kako je sve izgledalo, isped porodilišta i ispred kuće. 

Ceca i Veljko su se zajedno pojavili ispred porodilišta. Pevačica je bila lepo raspoložena, pozdravila je novinare, za razliku od njenog sina Veljka, koji je bio vidno nervozan, nije dozvoljavao nikome da se približi, a po izlasku sa bebom bio je zaštitnički nastrojen. 

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović

Foto: Alo

Foto: Alo

Ono što smo takođe primetili je i da je Veljko po dolasku ispred porodilišta, parkirao svog džipa poprečno pored već parkiranog automobila i tako ga ostavio na ulici. Ceca je nakon izlaska iz kola, nosila veliku žutu kesu, koja je kasnije završila kod Bogdane u rukama, a nakon toga ju je Bogdana dala radniku obezbeđenja, koju ju je prosledio Ceci, a ona je ponovo unela u kuću. Da li se radi o poklonu za snajku? Ostaje nepoznato. Na kesi je bilo ime robne marke "Fendi"(luksuzna modna kuća u kojoj se mogu kupiti, kaputi od krzna, kožna odeća, cipele, parfemi, šminka i tako dalje, osnovana je 1925. u Rimu).

Ceca Ražnatović

Foto: Alo

 Foto: Alo

 

Veljko je nakon što je poveo suprugu i sina iz porodilišta, vodio računa o njihovoj bezbednost svakog momenta, dok su bili na ulici. Bebu je pažljivo smestio na zadnje sedište, gde mu je društvo pravila Ceca, a onda je pažljivo, gotovo nečujno zatvorio vrata od kola. 

Kako je izgledao izlazak iz porodilišta, podsetimo se na videu u prilogu.

 

 

 

Komentari (1)

boki

07.06.2020 23:18

bas me briga za njih znamo svi kako su dosli do novca al djavo dodje po svoje