NISU NAPUŠTALI DOM! Oni stoje na ulazu u kuću Ražnatovića, spremni, čekaju goste!

Preslatiki su!

Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović
 Foto: Alo! Vladimir Marković

Sin pevačice Cece Ražnatović, danas je postao otac. Njegova supruga Bogdana Rodić danas je na svet donela dečaka, kome su dali ime Željko, po dedi Željku Ražnatoviću Arkanu. 

Porodica Ražnatović i Rodić danas su započele slavlje ispred porodilišta gde se mališan rodio, a odmah nakon toga, slavlje je uz trubače, nastavljeno u porodičnoj kući Ražnatovića, gde će se i večeras nastaviti. 

Veljko Ražnatović
Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Porođaj je počeo u ranim jutatarnjim satima, a svi članovi porodice odmah su otišli na privatnu kliniku, gde se porođaj odigrao, kako bi Bogdani pružili podršku i bili uz nju, kada beba bude došla na svet. 

Prvi je na kliniku otišao Veljko, koji je bio vidno nervozan, a brzo nakon toga su mu se pridružile sestra Anastasija i majka Ceca.

Anastasija, Ceca
Foto: Instagram/printscreen

Kada je mali Željko došao na svet, porodica je izašla ispred porodilišta, a trubači su bili tu da upotpune njihovo slavlje. Ubrzo su svi prešli u porodičnu kuću a tamo je slavlje nastavljeno. 

Večeras se očekuje i nastavak slavlja, kada će porodičnu kuću Ražnatovića posetiti brojne zvanice. 

Kada je porođaj počeo, cela porodica napustila je kuću, osim kućnih ljubimaca koji su sve ovo začuđeno posmatrali sa terase, koju imamo vrlo retko priliku da vidimo, a danas je to bilo moguće jer je ulazna kapija bila otvorena. 

Ceca, kuća, kučići
Foto: Alo

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi