Tito i Jovanka
Profimedia
Tito i Jovanka

Profimedia

Foto: Profimedia

I dok se scenario za seriju drži u strogoj tajnosti, mnogi spekulišu koja će glumica dobiti naslovnu ulogu! 

Jovanka Broz, Josip Broz Tito

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Eva Ras: Previše sam mršava za ulogu Jovanke!

I dok mnogi spekulišu kome će biti poverena uloga Brozove 32 godine mlađe supruge, glumica Eva Ras otkriva za „Alo!“ zašto ne bi nikada prihvatila da igra njen lik.

- Mršava sam ja da bih glumila Jovanku Broz, a, iskreno, to ne bih ni želela. Čak je na kraju svoga života bila gojazna, tako da ne bih mogla da glumim nju iz faze - rekla je Eva za „Alo!“ i dodala:

- Nije mi prijatno što se o vladavini Josipa Broza govori u superlativu jer nije bilo tako lepo kao što se sada priča - rekla je glumica.

 

- Scenario obiluje manje poznatim detaljima iz privatnog života Tita i Jovanke, a publika neće biti uskraćena ni za kadrove iz spavaće sobe nekadašnjeg najpopularnijeg para nekadašnje Jugoslavije. Te scene će biti baš upečatljive i mnogi će se iznenaditi kada ih budu videli - kaže naš izvor na kraju.

S druge strane, iz produkcijske kuće „Adrenalin“, koja će snimati „Jovanku“, kažu da očekuju uspeh serije.

- Izbor glumaca počeće u septembru, kada će biti održan kasting u svim zemljama koje su nekada činile Jugoslaviju. Serija će biti rađena u koprodukciji više zemalja, zbog čega bi trebalo da bude snimana u Hrvatskoj i Srbiji, ali i u Rusiji i Egiptu - rekla je za „Alo!“ Tea Korolija, izvršni producent serije.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 



Komentari (1)

Igor

21.06.2020 10:18

Pa po mom skromnom misljenju najkompetentnija glumica bi billa Snezana Savic koja ne samo da likom ima slicnosti sa Jovankom vec i stavom i gracioznoscu i elegancijom!!! Kakva Mira Furlan nema logike!?