Zadrugari
Screenshoot Youtube
Zadrugari

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostiće nikad aktuelniju, popularniju i brojniju ekipu - u njegovom studiju biće influenseri sa više od 4.000.000 pratilaca samo na Instagramu!

Upravo oni biće voditelji na novoj televiziji, RED TV, koja startuje u subotu 3. oktobra.

Ruža Rupić

Instagram

Foto: Instagram

Ruža Rupić, Sara Stanković, Stefan Pavlović (Cale), Anna Lazarević, Cveta Žarković (Super Cveta), Dušan Vuković Duxa, Nemanja Arsić Cone, Jana Dačović, Jenni Martin i Stefan Milošević Panda vodiće jutarnji program na RED TV-u koji nosi ime "Ustanak".

Najpoznatiji srpski jutjuberi i instagrameri će svakog dana od 10 do 12 časova komentarisati najzanimljivije, viralne objave na Internetu. Vaši omiljeni influenseri davaće vam i savete: od fitnesa, preko ishrane, mode, do toga kako postati jutjuber i kako se najbolje fotkati za Instagram, a tu su i poznati gosti i prilozi. Kako će "Ustanak" izgledati i šta su još pripremili za gledaoce RED TV-a, Ruža, Sara, Cale, Anna, Cveta, Duxa, Cone, Jana, Jenni i Panda otkrivaju u emisiji "Ami G Show".

Ognjen Amidžić

E-stock

 Foto: E-stock

Kao što to uvek biva, nakon emisije će se održati još jedna žurka u Zadruzi, a produkcija još uvek nije obelodanila ko će to večeras zabavljati zadrugare, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Pročitajte još: