Milena Ćeranić
YouTube/Printscreen
Milena Ćeranić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Ona kaže da su se svi pitali gde je i šta radi, i zašto je nema na društvenim mrežama kada se sve pevačice i pevači oglašavaju na ovaj način i tako skraćuju vreme. Milena smatra da ne bi bilo iskreno da je pevala publici preko instagram lajva, jer im ne bi dala onu emociju koju im daje uživo.

Milena Ćeranić

YouTube/Printscreen

Milena Ćeranić, Foto: YouTube/Printscreen

- Svi su me pitali zašto me nema na društvenim mrežama, ali ja sam bila jako ljuta na sve. Imala sma ozbilje kritike od saradnika zašto me nema na društvenim mrežama. Ja volim interakciju sa publikom. Ne vidim zašto bih izigravala nešto lažno, kada to nisam ja i ja njima u lajvu preko Instagrama ne bih pevala od srca. Pre bih možda pevala da bi me bilo na mrežama, ili da bih skupljala pratioce. To me ne interesuje. Ja nisam veštački tip. Ja sve radim od srca i onako kako osećam da treba. Nisam osetila da treba da se oglasim u lajvu preko Instagrama da kažem šta radim u izolaciji. Ne radim ništa - rekla je izrevoltirana Milena.

Milena Ćeranić

Alo/ Nenad Vujanović

Foto: Alo/ Nenad Vujanović

 

 

Inače, većina njenih kolega oglašavala se ovim putem. Snimali su lajvove svake večeri, snimali su pesme uživo, držali koncerte na lajvovima i imali interakciju sa publikom.