ODREŠILA KESU Ćerka Kaje Ostojić puni 18 godina, a evo kakav joj poklon majka sprema!

Pevačica ističe kako je vreme proletelo!

Kaja Ostojić
Foto: Masanori Jošida/Alo!

Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najlepših i najzgodnijih na ovim prostorima. Ona izgleda i dosta mlado, pa mnoge iznenađuje činjenica da njena ćerka uskoro slavi svoj 18. rođendan.

Kaja je Nikolinu dobila iz svog prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem. Povodom ćerkinog rođendana, Kaja je otkrila kakvi su planovi za proslavu punoletstva, kao i šta će pokloniti svojoj ćerki.

- Ništa nismo još isplanirali. Ona treba sama da organizuje proslavu, ako to bude želela. Ona nije baš u tom fazonu, deca u Briselu su malo drugačija, nego ovde. Ona je više za to da dobije novac, nego da ulaže u te neke zabave. Od mame lova za rođendan. Ja sam za to da te pare stavi sa strane, dok ne smisli u šta da ih uloži - rekla je Kaja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Pevačica je otkrila i kakva je njena ćerka kao đak, kao i kakve su joj ambicije.

- Ima još godinu dana da završi srednju školu. Napravila je godinu dana pauze zbog jezika, pa će videti koji će fakultet da upiše. Jezik je naučila perfektno, najbolji je đak u školi. Njena ljubav je medicina i prirodne nauke. Ja je forsiram da upiše ekonomiju ili neku poslovnu školu. Univerzitet koji je više u smeru finansija. Mislim da je to isplativije. Fascinantno mi je da uskoro puni 18 godina. Kako vreme brzo leti - izjavila je Kaja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi