Sanja Kužet
printscreen
Sanja Kužet, Foto: printscreen

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju - izneo je tada blizak voditeljki tada.

Međutim, nakon godinu dana je usledio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima.

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je tada voditeljka.

- Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem - rekla je voditeljka jednom prilikom za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

90te

26.01.2021 21:08

On je cuvao i vozio Miru Markovic devedesetih