Šako Polumenta
Rajko Ristić/Alo!
Šako Polumenta

Rajko Ristić/Alo!

Šako Polumenta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Iza pevača Šaka Polumente je teška godina u kojoj je izgubio majku za koju je bio jako vezan, a sreća je ponovo zakucala na njegova vrata, budući da će se kroz mesec dana oženiti njegov sin jedinac Adis.

Kako navodi izvor blizak porodici Polumenta, za svadbu koja je zakazana 18. aprila crnogroski pevač iskeširaće više od 200.000 evra.

- Šako sa sinom oduvek ima poseban odnos i bio je jako srećan kada mu je prošle godine saopštio da se ženi. Kako mu je nedugo nakon toga preminula majka, svadbu su zakazali tek za april ove godine. Čim su počele pripreme, Šako se angažovao kao da se on ženi, poručio sinu da ne brine oko troškova i za spektakularnu proslavu koju je godinama čekao izdvojio preko 200.000 evra - tvrdi izvor i objašnjava da je pevač zakupio najskuplju salu u Ulcinju i pozvao više od 500 gostiju. Svima će platiti smeštaj i avionske karte za one koji dolaze iz inostranstva.

Šako Polumenta

Ana Paunković

Šako Polumenta, Foto: Ana Paunković

- Kako su porodično vezani za Ulcinj u kom provode više vremena nego u rodnom Bijelom Polju, odlučili su da na moru zakažu proslavu u najprestižnijoj sali. Kako porodica Polumenta ima mnogobrojnu porodicu, prijatelje i saradnike, od početka se znalo da će na svadbi biti 400-500 zvanica i da će ih puno koštati - kaže izvor i otkriva da će se na Adisovoj svadbi pojaviti neka od najvećih imena sa naše estradne scene.

Šako Polumenta

Alo!

Šako Polumenta, Foto: Alo!