POLUMENTA PRAVI SLAVLJE ZA 500 ZVANICA! Crnogorski pevač u aprilu ženi sina Adisa! Šako za svadbu kešira 200.000 evra! Evo ko će pevati!

Slavlje za oko 500 zvanica u prestižnom ulcinjskom restoranu, gde će okupiti najveća imena estrade...

Šako Polumenta
Šako Polumenta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Iza pevača Šaka Polumente je teška godina u kojoj je izgubio majku za koju je bio jako vezan, a sreća je ponovo zakucala na njegova vrata, budući da će se kroz mesec dana oženiti njegov sin jedinac Adis.

Kako navodi izvor blizak porodici Polumenta, za svadbu koja je zakazana 18. aprila crnogroski pevač iskeširaće više od 200.000 evra.

- Šako sa sinom oduvek ima poseban odnos i bio je jako srećan kada mu je prošle godine saopštio da se ženi. Kako mu je nedugo nakon toga preminula majka, svadbu su zakazali tek za april ove godine. Čim su počele pripreme, Šako se angažovao kao da se on ženi, poručio sinu da ne brine oko troškova i za spektakularnu proslavu koju je godinama čekao izdvojio preko 200.000 evra - tvrdi izvor i objašnjava da je pevač zakupio najskuplju salu u Ulcinju i pozvao više od 500 gostiju. Svima će platiti smeštaj i avionske karte za one koji dolaze iz inostranstva.

Šako Polumenta
Šako Polumenta, Foto: Ana Paunković

- Kako su porodično vezani za Ulcinj u kom provode više vremena nego u rodnom Bijelom Polju, odlučili su da na moru zakažu proslavu u najprestižnijoj sali. Kako porodica Polumenta ima mnogobrojnu porodicu, prijatelje i saradnike, od početka se znalo da će na svadbi biti 400-500 zvanica i da će ih puno koštati - kaže izvor i otkriva da će se na Adisovoj svadbi pojaviti neka od najvećih imena sa naše estradne scene.

- Šako je na sceni više od tri decenije i za to vreme je stekao mnogo prijatelja. Upravo zbog toga će se na svadbi pojaviti oko 100 pevača. Među prvima koji će zapevati su Ana Bekuta i Halid Bešlić. Pored njih, tu su Šerif Konjević, Željko Samardžić, Katarina Grujić, Goga Sekulić, Stoja Novaković i mnogi drugi. Biće to zaista lepa svadba i sigurno je da će se svi pevači latiti mikrofona kako bi ispoštovali jedan od najlepših dana u Šakovom životu. On je uzbuđen kao dete i svakodnevno priča o tome prijateljima i saradnicima. Mnogo je propatio zbog smrti majke (više o tome saznajte klikom na LINK) i svima će im značiti da se okupe i proslave taj dan kako dolikuje - zaključuje izvor za „Alo!".

Šako Polumenta
Šako Polumenta, Foto: Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi