Dado Polumenta
Alo!/ Rajko Ristić
Dado Polumenta

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- S obzirom da me nije bilo dve i po godine, nisam imao nijedan nastup, sad sam totalno odmoran i posvetio se projektu , zapravo mom velikom povratku na muzičku scenu sa dva albuma, dao sam najbolje od sebe, nadam se da će to publika prepoznati.

- Svi znaju da ja imam suprugu 5 godina, da smo pre 4 dobili ćerku. To je dosta uticalo na mene, na moje prioritete u životu. Nisam imao vremena za ljubav, za porodicu, a sada sam sebi dao oduška. Smatram da za brak i dete treba vremena, treba dosta odricanja.

Na pitaje upućeno supruzi čime ju je Dado osvoio Ivona je odgovorila:

- Iskreno, svojom dobrotom. Mi kada smo se videli prvi put to je bilo u Novom Sadu. Sreli smo se ranije, slučajno u nekom kafiću gde je on mene pitao da snimam spot s njim. Tu smo se gledali i znala sam da će baš on da bude ljubav mog života, započela je Ivona i dodala:

- U njegovim očima sam videla dobrotu, i to što on jeste. Dobar je suprug, otac, najbolji pevač. Svaki dan je se bolji, pričala je ona s osmehom na licu.

Na pitanje da li je istina da je imao problem sa narkoticima, on odgovara:

- Ja sam bio prvi na estradi koji je pre 10 godina izašao i rekao da sam probao sve. Ako mi je nešto falilo, to je bila prava ljubav i porodica.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: