Tea Tairović
Una Kršev
Tea Tairović

Una Kršić

Foto: Una Kršić

Tairovićeva kaže da ima muškarca koji je ispunjava, ali da još ne zna da li je on onaj pravi.

- Ne mogu baš da definišem svoj ljubavni status, ali postoji neko ko ima moju pažnju, a što se tiče udvarača, ja ih nemam mnogo! - tvrdi Teirovićeva i dodaje:

- Muškarci danas nisu mnogo hrabri ili ja ne obraćam dovoljno pažnje. S druge strane, ima i onih koji su suviše navalentni, mada sad već znam kako da sa takvim ljudima izađem na kraj - kaže atraktivna pevačica i dodaje da je za vreme karantina shvatila da je sebi najatraktivnija bez šminke.

Tea Tairović

Una Kršev

 Foto: Una Kršev

- Sebi sam najprivlačnija kada sam u nekom sportskom fazonu i kada nemam trunku šminke na licu. U principu, sređujem se samo kada imam nastupe, jer tada moram - otkriva pevačica.

Tea Tairović

Una Kršev

Foto: Una Kršev

- Moj šarm dolazi do izražaja onda kada se najgore obučem i tada imam najviše samopouzdanja - kroz smeh dodaje Tairovićeva.

Njen novi singl "Svetica" izazvao je burne reakcije, a mnoge zanima da li se pronalazi u tekstu pesme.

Tea Tairović

Una Kršev

Tea Tairović, Foto: Una Kršev

- "Svetica" je sarkastičan naziv jer je ovo vreme nikad većeg nemorala, a nikad se više ljudi nisu predstavljali kao sveci i svetice. Mislim da nam je toga preko glave i da "daleko sam ja od svetice" važi apsolutno za svakog - otkriva Tea i otkriva da, uprkos svom najvećem strahu, želi da otputuje iz Srbije.

Tea Tairović

Una Kršev

Foto: Una Kršev

- Panično se bojim letenja, a sad bih sve ovo menjala za jedan dan u avionu! - rekla je ona.