TAIROVIĆEVA GORI "Daleko sam ja od svetice!" Pevačica u seksi izdanju specijalno za "Alo!" (FOTO)

Mlada folk pevačica Tea Tairović svojim provokativnim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Sve popularnija pevačica mlađe generacije za „Alo!“ otkriva kako se brani od brojnih udvarača, tvrdi da po ceo dan čita i gleda filmove i otkriva kome je posvećena njena nova pesma “Svetica”.

Tea Tairović
Foto: Una Kršić

Tairovićeva kaže da ima muškarca koji je ispunjava, ali da još ne zna da li je on onaj pravi.

- Ne mogu baš da definišem svoj ljubavni status, ali postoji neko ko ima moju pažnju, a što se tiče udvarača, ja ih nemam mnogo! - tvrdi Teirovićeva i dodaje:

- Muškarci danas nisu mnogo hrabri ili ja ne obraćam dovoljno pažnje. S druge strane, ima i onih koji su suviše navalentni, mada sad već znam kako da sa takvim ljudima izađem na kraj - kaže atraktivna pevačica i dodaje da je za vreme karantina shvatila da je sebi najatraktivnija bez šminke.

Tea Tairović
 Foto: Una Kršev

- Sebi sam najprivlačnija kada sam u nekom sportskom fazonu i kada nemam trunku šminke na licu. U principu, sređujem se samo kada imam nastupe, jer tada moram - otkriva pevačica.

Tea Tairović
Foto: Una Kršev

- Moj šarm dolazi do izražaja onda kada se najgore obučem i tada imam najviše samopouzdanja - kroz smeh dodaje Tairovićeva.

Njen novi singl "Svetica" izazvao je burne reakcije, a mnoge zanima da li se pronalazi u tekstu pesme.

Tea Tairović
Tea Tairović, Foto: Una Kršev

- "Svetica" je sarkastičan naziv jer je ovo vreme nikad većeg nemorala, a nikad se više ljudi nisu predstavljali kao sveci i svetice. Mislim da nam je toga preko glave i da "daleko sam ja od svetice" važi apsolutno za svakog - otkriva Tea i otkriva da, uprkos svom najvećem strahu, želi da otputuje iz Srbije.

Tea Tairović
Foto: Una Kršev

- Panično se bojim letenja, a sad bih sve ovo menjala za jedan dan u avionu! - rekla je ona.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi