Đani ženi sina
M. Mitrović
Đani ženi sina

M. Mitrović

Đani ženi sina, Foto: M. Mitrović

- Unuk je lep na dedu, svi kažu isti deda. Ako bude hteo da bude pevač, biću tu da ga podržim! Uživamo i baš smo lepo proveli ove praznike kod kuće - kaže Đani na početku razgovora za naš list i dodaje da su snaja i sin odgovorni roditelji.

- Nina i Miloš ne žive sa nama. Imaju svoj stan. Snajka je super, brižna je i divna majka, oboje vode dosta računa o bebi. Slađa i ja im pomažemo oko čuvanja našeg unuka, kao i njeni roditelji koji dolaze svake druge nedelje iz Kragujevca u Beograd. Nemamo dadilju - kaže novopečeni deda i otkriva jednu anegdotu sa proslave Božića.

Đani sa ženom

Printscreen/ Instagram

Đani sa ženom, Foto: Printscreen/ Instagram

- Moram da vam ispričam da je za Božić paru iz česnice izvukao unuk! On je stavio ruku i zapalo se da je pogodio pravi deo pogače, znači biće kockar na dedu. Samo da ne povuče „cuclu“ na mene - kaže Đani aludirajući na to što voli da popije.

- Voleo bih i da ovaj moj drugi sin Marko ove godine postane tata. On je u dugoj i ozbiljnoj vezi, ali to je sve do njega, ako i on bude odlučio da se ženi mlad, neka bude tako kako hoće - kaže Đani, a potom otkriva da ima zakazane nastupe u Americi krajem ove godine.

Radiša Trajković sa porodicom

foto Instagram

Radiša Trajković sa porodicom, Foto: foto Instagram

- Slađa je bila na magnetnoj rezonanci zbog problema sa vratom, ali sad je dobro. Šta bih ja bez nje - rekao je Đani.

Đani

Instagram/Printscreen

Đani, Foto: Instagram/Printscreen

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: