EKSKLUZIVNO ZA ALO! Đani iskreno o Slađinim zdravstvenim problemima, unuku Nikoli, ali i još jednoj radosnoj vest! (VIDEO)

Izvukao paru iz česnice...

Đani ženi sina
Đani ženi sina, Foto: M. Mitrović

Folk pevač Radiša Trajković Đani nedavno je postao deda, a na društvenim mrežama mnogi fanovi već procenjuju da unuk Nikola liči na njega, što je on u ekskluzivnom razgovoru za ,,Alo!” i potvrdio.

- Unuk je lep na dedu, svi kažu isti deda. Ako bude hteo da bude pevač, biću tu da ga podržim! Uživamo i baš smo lepo proveli ove praznike kod kuće - kaže Đani na početku razgovora za naš list i dodaje da su snaja i sin odgovorni roditelji.

- Nina i Miloš ne žive sa nama. Imaju svoj stan. Snajka je super, brižna je i divna majka, oboje vode dosta računa o bebi. Slađa i ja im pomažemo oko čuvanja našeg unuka, kao i njeni roditelji koji dolaze svake druge nedelje iz Kragujevca u Beograd. Nemamo dadilju - kaže novopečeni deda i otkriva jednu anegdotu sa proslave Božića.

Đani sa ženom
Đani sa ženom, Foto: Printscreen/ Instagram

- Moram da vam ispričam da je za Božić paru iz česnice izvukao unuk! On je stavio ruku i zapalo se da je pogodio pravi deo pogače, znači biće kockar na dedu. Samo da ne povuče „cuclu“ na mene - kaže Đani aludirajući na to što voli da popije.

- Voleo bih i da ovaj moj drugi sin Marko ove godine postane tata. On je u dugoj i ozbiljnoj vezi, ali to je sve do njega, ako i on bude odlučio da se ženi mlad, neka bude tako kako hoće - kaže Đani, a potom otkriva da ima zakazane nastupe u Americi krajem ove godine.

Radiša Trajković sa porodicom
Radiša Trajković sa porodicom, Foto: foto Instagram

Đani često ističe da on ne bi bio toliko uspešan i srećan u životu da nije za suprugu odabrao baš Slađu, koja je u proteklom periodu imala manjih zdravstvenih problema sa vratom.

- Slađa je bila na magnetnoj rezonanci zbog problema sa vratom, ali sad je dobro. Šta bih ja bez nje - rekao je Đani.

Pevač Radiša Trajković ističe da se, kako on kaže, tačno zna ko su velike zvezde, a ko ne, te on lično voli da peva pesme pokojnih kolega koji su ostavili veliki trag.

Đani
Đani, Foto: Instagram/Printscreen

- Na nastupima rado pevam Sinanove, Šabanove i Džejove pesme. Oni su bili velike zvezde i to se zna, njihova muzika nikad neće umreti - rekao je Đani za naš list.

OVDE pogledajte emotivnu objavu Đanijeve supruge sa unukom i njegov komentar.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi